Udruga Global Alliance poziva sve ovogodišnje dobitnike nagrade Grand Prix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) da prijave svoje projekte na dodjelu nagrada Global Alliance COMM PRIX!

Nagrada Global Alliance COMM PRIX jedino je priznanje koje se dodjeljuje najboljim projektima u odnosima s javnošću i upravljanju komunikacijama na svjetskoj razini te se njome odaje priznanje projektima koji pridonose napretku odnosa između tvrtka, dioničara i zajednice.

Ako želite iskoristiti prigodu da svoje projekte i postignuća predstavite na svjetskoj razini, možete se prijaviti ovdje!

Prijave su otvorene od 3. ožujka 2015. do 15. veljače 2016. te je potrebno priložiti sažetak projekta od najviše jedne stranice, u kojemu je pojašnjeno na koji je način projekt pridonio razvoju zajednice. Rane su prijave otvorene do 30. studenoga 2015!

Dobitnici će svoje nagrade primiti na Svjetskome forumu za odnose s javnošću 2016. u Torontu, gdje će imati prigodu predstaviti svoje radove, a njihovi kolege učiti od najboljih!

Za više informacija i podataka svakako posjetite stranicu www.globalalliancepr.org/comm-prix-awards ili pošaljite upit na e-adresu info@globalalliancepr.org.

Podijeli objavu
Prethodni članakUred Vlade Republike Hrvatske za udruge organizira Dane otvorenih vrata udruga
Sljedeći članakPPP [Piva Poslije Programa]: Bračno savjetovalište – što se usmrdilo između reklamnih agencija i nezavisnih kreativaca?
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.