Pozivamo vas da nam se pridružite na svečanoj večeri 8. dodjele HUOJ-evih nagrada Grand PRix za najbolja ostvarenja u struci koja će se održati u petak, 13. ožujka 2015. u Matis Absolut Loungeu s početkom u 19:30 sati, Trg Stjepana Radića 3, u Zagrebu.

Cijene ulaznica:

  • Članovi HUOJ-a                                 199,00 kn + PDV
  • Osobe koje nisu članovi HUOJ-a    245,00 kn + PDV

Prijave zaprimamo na info@huoj.hr do 11. ožujka 2015. godine u 12 sati.

U prijavi obvezno navodite: Ime i prezime, broj telefona/mobitela, email, adresu, mjesto i poštanski broj i OIB te jeste li član HUOJ-a.

Ako račun treba glasiti na tvrtku molimo da u tom slučaju dodatno navedete naziv, adresu sjedišta te OIB tvrtke.

Nakon što primimo prijavu šaljemo vam račun koji trebate podmiriti u što kraćem roku kako bi vaša rezervacija ulaznice bila važeća.

Dress code: smart

Veselimo se vašem dolasku!

Za sva pitanja vezana oko prijave kontaktirajte
Tel: +385 (0)98 981 5081
E-mail: info@huoj.hr

 

Podijeli objavu
Prethodni članak[POSAO] PR savjetnik (m/ž) – Zagreb
Sljedeći članakPR/Mediji clipping – pregled tjednih događanja 27.02.2015.
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.