Samo nas još tri dana dijele od dugo iščekivanog festivala koji će u Rovinju okupiti elitu komunikacijske industrije, a večeri zatvoriti prestižnim dodjelama nagrada najboljim domaćim oglašivačima i agencijama te prigodnim slavljem.

Foto: Borna Filić/PIXELL

Dani komunikacija mrze ukočenost i unaprijed pripremljene generičke stavove, a obožavaju stručnost, autentičnost i pristup bez dlake na jeziku. Komunikacijska industrija stoga je u niskom startu za novo izdanje festivala – koji će se održati od 20. do 23. travnja 2022. u rovinjskom hotelu Lone. Festivalski 360° stage ugošćuje samo najodvažnije govornike koji samouvjereno vladaju svojim znanjem– ali i pozornicom – i ne oklijevaju prenijeti ga drugima. Broj je mjesta u glavnoj dvorani ograničen, no nevjerojatna atmosfera nije rezervirana samo za nju: sudionici će, udobno smješteni, uz kavu i društvo najdražih kolega, predavanja moći još pratiti i u romantičnom ambijentu Shumice pod zelenim krošnjama powered by Addiko Bank u prizemlju hotela, na livadi hotela powered by Somersby pod rovinjskim suncem – ali i na plaži Lone, upijajući vitamin D uz zvuk valova.

Foto: Emica Elvedji/PIXELL

NAGRADE NAJBOLJIMA

Kakvi bi to Dani komunikacija bili bez seciranja najboljih postignuća industrije? Sva tri festivalska dana u večernjim terminima, uz konfete i u izvrsnom raspoloženju, cijela će se zajednica okupiti na svečanim dodjelama nagrada. U četvrtak će svi prisutni saznati tko su najbolji kreativci u regiji na dodjeli nagrada BalCannesa; u petak će biti poznati vlasnici ovogodišnjih statua natjecanja IdejeX te će biti uručene nagrade pobjednicima natjecanja Young Lions Croatia powered by Elan, dok će se u subotu proslaviti najeffiekasniji projekti natjecanja Effie, kao i najbolji digitalni projekti natjecanja MIXX. Sve one koji tijekom dodjela posebno vole s kolegama raspravljati o pobjedničkim projektima posebno će razveseliti vijest da će se radovi koji su u finalu BalCannesa gledati u četvrtak, da će se mladi lavovi industrije predstaviti u petak, a finalisti natjecanja Effie u subotu.

Foto: Emica Elvedji/PIXELL

PUNJENJE BATERIJA UZ JOGU – ILI PLES

Prije večernjega stresa prouzročenoga penjanjem na pozornicu i držanjem pobjedničkih govora, ali i nakon njega, sudionici će se moći opustiti uz jogu u prekrasnom ambijentu, u četvrtak uz zalazak, a u petak izlazak rovinjskoga sunca. A ni onima koji se opustiti vole uz plesne ritmove neće nedostajati sadržaja – za dobru atmosferu pobrinut će se Bulldog gin u četvrtak, a Antique u petak, partyje će otvoriti St. Louis band iz Beograda, a resident DJ-evima Rei i Leggeru pridružit će se DJ Goya, kao i DJ Felver all night!

Foto: Matija Habljak/PIXELL

DK MERCH I NEODOLJIVE NAGRADE PARTNERA FESTIVALA

Za one koji žele DK energiju nositi svuda sa sobom, dostupne su i festivalske majice, hoodice, kao i serija Startasica izrađenih posebno za ovu priliku, a sve informacije dostupne su na poveznici. Oni koji bi kući željeli ponijeti i vrijedna iznenađenja festivalskih partnera, sve informacije mogu saznati ovdje. Osim fizičkih uspomena, gdje god se našli – na streamingu na plaži, na travi u lazy bagovima, u zanimljivoj raspravi s predavačima nakon predavanja u glavnoj dvorani, na jutarnjoj jogi ili večernjim druženjima – članovi jedinstvene DK zajednice itekako će s festivala ponijeti vrijedne uvide, nove ideje i važna prijateljstva.

Informacije o sudjelovanju, uživo i online, potražite na www.danikomunikacija.com.