PRglas.com prvi portal za PR-ovce redizajnirao svoje stranice i pokrenuo platformu PRglas.com/zagreb! Uskoro stižu nove promjene!

Redizajn - PRglas, PRglas Zagreb

 

Dragi naši čitatelji, predstavljamo vam redizajniranu stranicu PRglas portala.

Ovaj, ne baš kratkotrajan rad na portalu, uključivao je izradu strukture stranice, obradu fotografija i logotipa te redizajn same web stranice.

Novost je stranica PRglas Zagreba na kojem će se objavljivati članci i objave vezane isključivo za grad Zagreb.

Iskreno se nadamo da ćete uživati u novom izgledu te nas nastaviti pratiti i dalje jer spremamo brojne novosti!

Uredništvo PRglasa

PRglas:https://www.prglas.com 
PRglas/Zagreb:https://www.prglas.com/zagreb

huoj

 

 

Podijeli objavu
Prethodni članakLokalna zajednica u službi građana
Sljedeći članakJeffery McMillan – predavač na HUOJ-evoj konferenciji “Vrijeme PRomjena”
PRglas je portal o odnosima s javnošću i ostalim fragmentima integrirane marketinške komunikacije kojeg stvaraju stručnjaci za odnose s javnošću, novinari, kao i studenti koji se žele baviti ovim poslom vođeni idejom da nas sinergija spaja i pokreće. Cilj nam je prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću te promicati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Da bismo skratili vrijeme traženja, pružamo vam sve informacije na jednom mjestu i alate komunikacije online i offline vrste medija. Namijenjen je svima koje zanima neki od tih dijelova: stručnjacima za odnose s javnošću, poduzećima, studentima i svima koji žele naučiti nešto više o toj temi.