Predstavnici Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske posjetili su Bernays te u susretu s dekanom i prodekanom predstavili svoj rad i uspjeh kao koordinativno tijelo studentskih predstavnika.

S ciljem ostvarivanja kvalitetne suradnje i osiguravanja predstavničkog tijela za sve studente Bernaysa, dekan mr. sc. Damir Jugo i prodekan mr. sc. Zdeslav Milas sastali su se s predstavnicima Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske, Marijanom Kraljević i Marom Alavanjom. Tijekom susreta predstavljen je dosadašnji način rada i uspjesi Vijeća studenata, a dekan i prodekan Bernaysa pružili su punu podršku Vijeću u njihovom budućem radu.

Bernays će početkom akademske godine 2013./2014. formirati studentsko predstavničko tijelo Studentski zbor, čiji će predstavnik biti ujedno i član Vijeća studenata kao izaslanik Edward Bernays prve Visoke škole za komunikacijski menadžment.

Suradnjom s Vijećem studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske studenti Bernaysa uključuju se u ovo koordinativno tijelo studentskih predstavnika veleučilišta i visokih škola u Republici Hrvatskoj koje raspravlja o pitanjima od zajedničkog interesa za sve studente veleučilišta i visokih škola, razvija zajedničke studentske programe i aktivnosti te štiti interese studenata veleučilišta i visokih škola. Vijeće studenata predstavlja 40 000 studenata, što čini 25% od ukupnog broja studenata u Hrvatskoj.

Podijeli objavu
Prethodni članakKako izgleda svađa između geeka i nerda, uz podlogu moderne glazbe?
Sljedeći članakTwitter više neće ograničavati korisnike na 140 znakova?
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.