Conrad Bird, savjetnik britanskog premijera Davida Camerona, u Zagrebu je predstavio kampanju GREAT Britain, kojom se Britanija na kreativan način predstavlja svijetu. Tim povodom održan je okrugli stol, koji je moderirao dr.sc. Božo Skoko, strateški savjetnik Millenium promocije, na temu kako Hrvatska može postati prepoznatljivija destinacija za investicije.

U sklopu tog događaja predstavljen je i novoutemeljeni British Business Centre Croatia, koji će raditi na povezivanju hrvatskog i britanskog gospodarstva. Nazočne su pozdravili britanski veleposlanik u Zagrebu g. David Slinn i hrvatski ministar turizma Darko Lorencin. Conrad Bird, direktor kampanje govorio je o misiji tog velikog projekta kojim su obuhvaćene čak 144 zemlje te načinima kako Britanija, zahvaljujući ovoj kampanji privlači investicije, turiste i jača prodaju svojih proizvoda.

O tome što Hrvatska može naučiti iz britanskog primjera, te što naša država čini, a što bi morala, kako bi postala prepoznatljivija i atraktivnija europska destinacija za poslovanje te poboljšala vlastiti imidž, govorili su: Ivica Mudrinić, predsjednik Nacionalnog foruma za konkurentnost, Darko Liović, predsjednik Uprave HAMAG BICRO, Sandi Chiavalon (Chiavalon Olive Oil), Antonio Božić (Creative Lab, Golden Olive Oil), Davor Bruketa (Bruketa i Žinić) te Krešimir Macan (Manjgura). Kroz dinamičnu raspravu, koju je vodio dr.sc. Božo Skoko, sudionici su predstavili proizvode koji su već osvojili europska tržišta, niz mogućnosti i potencijala, ali i propuštene šanse i frustracije s kojima se susreću u pozicioniranju hrvatskih brendova.