U utorak, 18. lipnja 2013., u prostorijama vinskog podruma Basement, članovima HUOJ-a predstavljen je Pravilnik o certifikaciji stručnjaka za odnose s javnošću HUOJ-a.

Okupljenim zainteresiranim OSJ praktičarima, članice HUOJ-eve radne grupe za certifikaciju te autorice Pravilnika, prof. Ana Tkalac Verčič (EFZG) i Violeta Colić (Premisa), objasnile su što ih očekuje u postupku certifikacije HUOJ-a.

Pozivamo vas da nam na info@huoj.hr šaljete svoje komentare, prijedloge i primjedbe na prijedlog Pravilnika o certifikaciji HUOJ-a tijekom  javne rasprave koja će trajati do 1. rujna 2013.

Pravilnik možete preuzeti ovdje (pdf).

Pogledajte u galeriji kako nam je bilo

Podijeli objavu
Prethodni članakTreba vam PR agencija? Prvo utvrdite što tražite
Sljedeći članakSezona kiselih krastavaca svima, osim PR-ovcima
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.