Na 17. konferenciji HUOJ-a „Vrijeme PRomjena“, koja se održava od 19. do 21. svibnja 2016. u Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom, predstavit ćemo rezultate istraživanja “Nova era u odnosima novinara i stručnjaka za odnose s javnošću“.

Prof.dr.sc. Ana Tkalac Verčič i Violeta Colić autorice su sveobuhvatnog istraživanja o odnosima ovih dvaju zanimanja kojima je posao komunikacija. Znanstvenim istraživanjem provedenim sredinom godine među hrvatskim novinarima i praktičarima odnosa s javnošću pokušalo se utvrditi kako vrijeme i aktualni trendovi utječu na odnose novinara i stručnjaka za odnose s javnošću te kakvo je danas razumijevanje dviju profesija.

Rezultati istraživanja bit će predstavljeni u petak, 20. svibnja 2016. u 15:30 sati.

Za sudjelovanje na konferenciji možete se prijaviti putem online obrasca koji se nalazi OVDJE!

Podijeli objavu
Prethodni članakGovor Vesne Pusić i govor Ivana Vrdoljaka nije iz iste stranke
Sljedeći članakDIALOG pojačava svoj digitalni tim
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.