Boris Beker, partner u agenciji Chapter4 koja djeluje u 17 zemalja, održat će predavanje o regionalnom PR tržištu u četvrtak, 16. siječnja u 17 sati.

Predavanjem Borisa Bekera, stručnjaka agencije Chapter4, započinje serija Bernays Masterclass predavanja, tematskih predavanja namijenjenih svim studentima, nastavnicima i suradnicima Bernaysa. Ova će se predavanja održavati jednom mjesečno, a podrazumijevat će predavanja stručnjaka iz regionalne komunikacijske industrije, ali i ostalih bliskih i relevantnih područja.

Na predavanju Borisa Bekera bit će riječi o praksi odnosa s javnošću u Europi, s posebnim osvrtom na austrijsko PR tržište. Veličina tržišta, kriza industrije 2010. godine te trendovi i promjene u posljednjih desetak godina samo su neke od tema o kojima će se govoriti. Osim sa samim tržištem, sudionici Bernays Masterclassa upoznat će se s i grupacijom Chapter4, mrežom PR agencija sa sjedištem u Beču koja djeluje u 17 zemalja jugoistočne Europe.

Boris Beker je Managing Partner agencije Chapter4, specijalizirane za odnose s javnošću i Public Affairs projekte. Studirao je na Institutu za novinarstvo i komunikacije pri Sveučilištu u Beču, gdje je danas angažiran kao predavač. Područja njegove ekspertize su društveno odgovorno poslovanje, korporativne komunikacije i Event Management. Tečno govori njemački, engleski, mađarski, hrvatski i druge slavenske jezike, a kao vrhunskog PR-ovca odlikuje ga interkulturalno upravljanje, prilagodljivost i organizacija uz prezentacijske vještine. Prije agencije Chapter4, radio je u nekoliko vodećih austrijskih PR tvrtki, a prethodna iskustva uključuju konzultantske pozicije u Austriji i središnjoj i istočnoj Europi. Također, radio je kao voditelj odnosa s javnošću za organizacije u nevladinom sektoru.

Bernays Masterclass predavanje Borisa Bekera (Chapter4, Austrija) održat će se u četvrtak, 16. siječnja 2014. godine, s početkom u 17:00 sati, u Dvorani II.

Podijeli objavu
Prethodni članakSimbioza medija i PR-a
Sljedeći članakFacebookovu odluku o smanjenju dosega osjetili svi portali u Hrvatskoj
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.