Dana 11. lipnja 2013. u 18:00 održat će se predavanje: Važnost društvenih medija u poslovnom svijetu i internetski marketing u organizaciji Udruge MBA Croatia.

Predavanje će se održati na novoj lokaciji HGK – Centar za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj (Nova cesta 3-7, 10000 Zagreb).

 

Prvo predavanje pod nazivom

“Kick­Ass digital and social media trends for 2013­-2014″

održat će Gorjan Agačević koji će pričati o stvaranju i dijeljenju sadržaja u službi marketinga i zamahu koji su uzeli upravo u ovoj godini. U digitalnom svijetu taj isti sadržaj može biti distribuiran na raznim platformama i upakiran u različite oblike. U 2013. ističe se osam trendova koji uspijevaju na inozemnom i hrvatskom tržištu.

Sljedeće predavanje

“Što sam naučio od Ivana Šarića?”

održat će Davor Runje koji je nakon spektakularnog globalnog uspjeha Hire me, Jon Stewart virala sjeo s Ivanom Šarićem na kavu i zamolio ga da mu detaljno ispriča kako mu je to pošlo za rukom. Sažetak razgovora objavljen je u formi intervjua (http://danas.net.hr/novac/ivan-saric-prisjela-mi-janjetina), a u ovom predavanju će ispričati te i ostale praktične savjete i iskustva.

Nakon toga ćete moći  čuti nešto više o korištenju društvenih mreža u poslovanju.
Predavanje

“Od outsidera do lidera uz korištenje društvenih mreža!”

koje će održati Ognjen Bagatin i koji će na primjeru Poliklinike Bagatin ispričati koliko je važna prisutnost na društvenim mrežama. B2C ili B2B nije važno, društvene mreže više nisu samo „nice to have“ alat, već „must have“ alat kako bi se uopće natjecali na tržištu. U ovom predavanju će nam odati tajnu uspjeha i dati odgovor na ova pitanja:

1. Kako je Poliklinika Bagatin u samo četiri godine postala lider na tržištu privatnog zdravstva?
2. Koje su alate koristili i što planiraju dalje?
3. InHouse vođenje društvenih mreža ili rad s agencijama? Što je bolje za poduzeće?
4. Je li marketing na društvenim mrežama dovoljan ili moramo koristiti i tradicionalne marketinške kanale?

Prijave

Ulaz na predavanje je slobodan za sve koji se prijave. Broj mjesta na predavanju je ograničen, a mjesta će se popunjavati prema redoslijedu prijave uz prednost članovima Udruge MBA Croatia. Prijavite svoj dolazak na predavanje ovdje.


O predavačima

Gorjan Agacevic_Revolucija

Gorjan Agačević jedan je od osnivača Studia Revolucije u kojem je zadužen za planiranje digitalnih strategija i razvoj interaktivnih on­line aplikacija. Specijalnost su mu on­line edukativne igre i razvoj inovativnih korisničkih sučelja (HMI). Najdraži projekt mu je Fauna.hr iz 2005. koji je iste godine na UN­ovom summitu za informatizaciju društva uvršten među 5 najboljih on­line znanstveno­popularnih projekata na svijetu, a bio je i prvi “broadband” sadržaj na hrvatskom jeziku. Gorjan trenutno radi na razvoju digitalne strategije i on­line aplikacija za brendove Zagrebačke pivovare, odnosno Ožujsko pivo i Beck’s, s kojima je Revolucija osvojila dvije nagrade u kategorijama Cross media integration i Mobile na posljednjim Danima komunikacija u Rovinju. Osim Zagrebačke pivovare, klijenti Revolucije su Nike Hrvatska, Iskon, Ministarstvo kulture, ZB Invest, City center One, dok među inozemne klijente spadaju Volvo Car Corporation, Cybercom, Adeya, Sysmosoft, InUse, HelloZiggy, TimeTech Ventures i drugi.

Presskit - Fotografija Davor Runje Davor Runje je suosnivač digitalne agencije Drap iz Zagreba koja izrađuje kreativne online marketinške kampanje, a čiji su klijenti velike regionalne i globalne korporacije. Prije pokretanja Drapa, s kolegama s fakulteta pokrenuo je PlayMedia Systems i lansirao globalno najpopularniji MP3 engine koji su između ostalih koristili WinAMP, AOL i Napster. Napster je bio toliki hit u to vrijeme da je godinu dana sa svojim timom proveo u Silicijskoj dolini radeći iz svog ureda u samom Napsteru. S Drapom je Davor osmislio i realizirao preko stotinu social media projekata u Hrvatskoj i regiji. Najuspješniji su osvojili brojne nagrade, među kojima i zlatni Effie za najefikasniju niskobudžetnu kampanju i Best in show MIXX nagrade za najbolje digitalne kampanje u Hrvatskoj, i to dvije godine zaredom.

Ognjen BagatinOgnjen Bagatin je CEO Poliklinike Bagatin za maksilofacijalnu, opću i plastičnu kirurgiju koja je jedan od vodećih brendova u privatnom zdravstvu u ovom trenutku u Hrvatskoj, a i u regiji. Uz tradiciju, stručnost, najnoviju tehnologiju i srdačno osoblje, Poliklinika Bagatin je poznata po jakoj prisutnosti na društvenim mrežama, pogotovo na Facebooku (više na: www.facebook.com/estetska.kirurgija). Uz obiteljski posao i vođenje Poliklinike, velike strasti su mu brendiranje, strategija, trenerski posao (košarka) i humanitarni rad (Pomaganje je uvijek IN: www.facebook.com/pages/Pomaganje-je-uvijek-IN/209104289147740?fref=ts ). U suradnji s agencijom Bruketa & Žinić osvojili smo nagradu na Ideja X 2013 u kategoriji: Moda, zdravlje, ljepota za kampanju “Klikom do ljepote”.

Vidimo se na predavanju!

[google_map width=”600″ height=”300″ latitude=”45.798790″ longitude=”15.955850″ zoom=”12″ marker=’true’ controls=’true’ disabledoubleclickzoom=’true’ scrollwheel=’true’ dragable=’true’ maptype=”ROADMAP” ]

mba-croatia.com

Podijeli objavu
Prethodni članakOSJ škola
Sljedeći članakPosao – PR Executive Senior (m/ž), Zagreb – Abrakadabra integrirane komunikacije
PRglas je portal o odnosima s javnošću i ostalim fragmentima integrirane marketinške komunikacije kojeg stvaraju stručnjaci za odnose s javnošću, novinari, kao i studenti koji se žele baviti ovim poslom vođeni idejom da nas sinergija spaja i pokreće. Cilj nam je prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću te promicati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Da bismo skratili vrijeme traženja, pružamo vam sve informacije na jednom mjestu i alate komunikacije online i offline vrste medija. Namijenjen je svima koje zanima neki od tih dijelova: stručnjacima za odnose s javnošću, poduzećima, studentima i svima koji žele naučiti nešto više o toj temi.