Sekcija za javni sektor organizira predavanje pod nazivom “Trendovi, promjene i izazovi odnosa s javnošću javnog sektora” u četvrtak, 12. svibnja 2016. s početkom u 17,30 sati i predviđenim vremenom trajanja do 19,30 sati u prostoru Hrvatske udruge za odnose s javnošću, Ilica 5.

Glavni naglasci predavača Željka Rihe obuhvatit će odnose s javnošću danas u smislu transformacije načina na koji ljudi komuniciraju, digitalni PR – Odnosi s javnošću 2.0 (značenje i način komunikacije) te evaluaciju samog PR-a na webu (mjerenje i evaluacija). Pozivamo članove da nam se pridruže i da se zajedno upoznamo s trendovima u odnosima s javnošću kao i izazovima koji su pred nama.

Molimo prijavite svoj dolazak na info@huoj.hr.

Podijeli objavu
Prethodni članakHrvatsko novinarsko društvo zabrinuto je zbog otkaza novinarki Tportala.hr Oriani Ivković Novokmet
Sljedeći članakFestival Visualia 2016
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.