Neka ovi uskršnji PRaznici budu tvoji najbolji praznici ikad! Pozovi frendove, prijavite se na besplatnu školu komunikacijskog menadžmenta „PRaznici uz 24sata i Bernays“ i osigurajte bezbrižno studiranje tijekom cijele godine na najvećem studiju komunikacijskog menadžmenta u Republici Hrvatskoj!

„PRaznici uz 24sata i Bernays“ besplatna su trodnevna škola komunikacijskog menadžmenta za učenike završnih razreda srednjih škola na kojoj će zakoračiti u svijet komunikacija i odnosa s javnošću te se upoznati s uzbudljivim zadacima s kojima se PR-ovci svakodnevno susreću.

Organizatori škole, najčitanija dnevna novina i vodeća visokoobrazovna institucija za komunikacije u Hrvatskoj, 24sata i Bernays, kreirali su trodnevni program temeljen na praktičnim vještinama i znanjima o komunikacijskoj profesiji zahvaljujući čemu će polaznici iz prve ruke upoznati sve aspekte ove dinamične profesije.

Polaznici škole imat će priliku upoznati neke od vodećih hrvatskih PR, medijskih i marketinških stručnjaka koji su tijekom svoje karijere radili za najuspješnije globalne kompanije i stvarali najuspješnije marketinške kampanje u Hrvatskoj, kreirali najčitanije sadržaje te otkrivali najveće medijske senzacije.

Svakog od tri dana PRaznika polaznici će sudjelovati na radionicama koje će profesori bodovati i ocjenjivati, a najbolja tri polaznika PRaznika bit će nagrađeni jednogodišnjom školarinom za preddiplomski studij na Bernaysu!

„PRaznici uz 24sata i Bernays“ trajat će od 30. ožujka do 1. travnja, a tijekom tri dana polaznici škole dobit će odgovore na pitanja kao što su to zašto je PR cool zanimanje, kako velike kompanije i poznata lica s naslovnica grade imidž, kako naše priče postaju priče u medijima te kako su društvene mreže postale jednako utjecajne kao i tradicionalni mediji.

Zašto se prijaviti?

Najboljih troje polaznika bit će nagrađeni besplatnom školarinom za prvu godinu studija!

Tko može sudjelovati?

Prijaviti se mogu svi učenici završnih razreda srednjih škola u Republici Hrvatskoj.

Kako se prijaviti?

Da biste se prijavili dovoljno je samo poslati e-mail na adresu praznici@bernays.hr najkasnije do 26. ožujka 2015.

Što sve prijava mora sadržavati?

Ime i prezime kandidata.
Datum rođenja.
Adresu.
OIB.
Broj mobitela.
Naziv i razred srednje škole.

Kada i kako ću znati jesam li primljen na PRaznike?

Konačna lista polaznika bit će objavljena na web stranici 27. ožujka 2015. godine.

Povezani sadržaji: Program PRaznika

Podijeli objavu
Prethodni članakOdržana je HR Days konferencija
Sljedeći članakPanel na temu “Utjecaj medija na formiranje stavova javnosti”
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.