Tamara Zvonarek, Lucija Kačan i Marta Kačan su tijekom trodnevne škole komunikacijskog menadžmenta ostvarile najviši broj bodova i osvojile besplatnu studijsku godinu na Bernaysu.

U zajedničkom projektu najčitanijih hrvatskih dnevnih novina i najvećeg studija za komunikacijski menadžment, „PRaznici uz 24sata i Bernays“, sudjelovalo je više od 20 maturanata i svih onih koje odnosi s javnošću zanimaju te su željeli steći praktična iskustva iz uzbudljivog svijeta komunikacijskog menadžmenta. Priliku za osvajanjem glavne nagrade u velikom finalu održanom zadnjeg dana PRaznika dobilo je čak devetero kandidata. Zahvaljujući svom angažmanu tijekom sve tri radionice te domišljatim odgovorima na pitanja stručnog žirija, a kojeg su činili Bernaysovi predavači i dugogodišnji PR stručnjaci Vladimir Preselj i Helena Šimić te izvršni direktor 24sata Ivan Buča, tri maturantice Tamara Zvonarek, Lucija Kačan i Marta Kačan ostvarile su najviši broj bodova i tako osvojile glavnu nagradu – bezbrižnu godinu na preddiplomskom studiju.

No, osim pobjednicama, brzo učenje i uspješno savladavanje zahtjevnih zadataka iz područja komunikacija i odnosa s javnošću višestruko se isplatilo svim polaznicima. Uz dragocjeni uvid u tajne ovih atraktivnih profesija i stjecanje specifičnih znanja od strane nekih od najuspješnijih hrvatskih komunikacijskih stručnjaka, polaznici su stekli i povlaštene uvjete za upis najvećeg studija komunikacijskog menadžmenta u Hrvatskoj, ostvarivši popuste razmjerne svom plasmanu.

Čestitamo svim dobitnicima i vidimo se na jesen na Bernaysu!

pr - bernays

Podijeli objavu
Prethodni članakIzvješćivanje o viralnom članku: etičnost medija u Hrvatskoj
Sljedeći članak[PREDAVANJE / RADIONICA] Uspješan i uvjerljiv javni nastup
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.