HUOJ provodi istraživanje o stanju u odnosima s javnošću i reputaciji naše struke kako bi dobio mjerljive pokazatelje potrebne za analizu stanja u struci i donošenje zaključaka o reputaciji odnosa s javnošću.

Ovo istraživanje namijenjeno je svim komunikacijskim stručnjacima u Hrvatskoj, kako onima koji rade u javnom sektoru i nevladinim organizacijama, tako i onima zaposlenima u agencijama za odnose s javnošću ili u korporativnom sektoru.

Upitnik je namijenjen svim komunikacijskim stručnjacima, bez obzira jesu li članovi Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Analiza rezultata bit će predstavljena stručnoj i medijskoj javnosti i poslužit će kao polazište za definiranje budućih aktivnosti HUOJ-a s ciljem daljnjeg razvoja i unaprjeđenja struke.

Sudjelovanjem u istraživanju imate priliku osvojiti praktični VIVAX tablet, kotizaciju za 15. konferenciju HUOJ-a ili jednu od stručnih knjiga iz biblioteke PRint.

Pravilnik nagradnog natječaja možete preuzeti ovdje.

Podijeli objavu
Prethodni članak5. izdanje Svjetskog komunikacijskog foruma 11.-12. ožujka 2014. u švicarskom Davosu
Sljedeći članakTBWA Zagreb: Uspjeh predloženog rješenja otvara vrata za novi posao
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.