Europsko udruženje za obrazovanje i istraživanja o odnosima s javnošću pokrenulo je godišnje online istraživanje o statusu i budućnosti strateške komunikacije European Communication Monitor, koje ove godine slavi 10. obljetnicu.

Komunikacijski stručnjaci diljem Europe pozvani su da sudjeluju u istraživanju koje je dostupno na www.communicationmonitor.eu.

Molimo vas da upitnik ispunite u što većem broju kako bismo imali relevantne podatke i za našu zemlju! Ispunjavanje upitnika neće vam oduzeti više od 15 minuta.

European Communication Monitor, u svojoj desetoj godini provedbe, bavi se temama kao što su upotreba podataka i algoritama za strateške komunikacije, uključivanje stakeholdera, ulozi utjecajnih osoba na društvenim mrežama, vještinama na društvenim mrežama te upravljačkim kompetencijama.

Svaki sudionik dobit će izvještaj s rezultatima istraživanja te sudjelovati u izvlačenju nagrada – 5 Alcatel Onetouch pametnih satova, kompatibilnih s Apple i Android pametnim telefonima.

Ovo prestižno istraživanje provodi grupa priznatih sveučilišnih profesora u suradnji s Europskom udrugom direktora komunikacija (EACD, European Association of Communication Directors), a pod pokroviteljstvom Prime Resarch International.

Podijeli objavu
Prethodni članakNacionalna kampanja u povodu Svjetskog tjedna glaukoma
Sljedeći članakKad ti komunikacija okrene život naopako
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.