Udruga MRAK – Mreža za razvoj i kreativnost i ove će godine, osmu godinu za redom, pred najuglednijim hrvatskim poduzetnicima i predstavnicima iz javnog, znanstvenog i društvenog života povodom hrvatskog Dana kreativnosti i inovativnosti dodijeliti renomiranu Nagradu za kreativnost i inovativnost u poslovnom i društvenom djelovanju.

Cilj ove manifestacije je osvijestiti društvo o značaju kreativnosti kako bi se potakla češća upotreba i primjena kreativnosti u svakodnevnim, korporativnim, društvenim i privatnim djelovanjima. Nagrada za kreativnost i inovativnost jedinstvena je kao takva u svijetu, a u ovih sedam godina nagrađivani projekti, tvrtke i osobe zabilježili su veliki uspjeh u daljnjem radu kako u privatnom tako i javnom sektoru.

Nagrada za najbolje prijavljene projekte bit će uručena na svečanoj dodjeli Nagrada koja će se održati u petak, 22. svibnja ove godine, u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Natječaj je otvoren od ponedjeljka, 23. ožujka 2015. godine, a svoje kreativne i inovativne projekte moguće je prijaviti do nedjelje, 26. travnja.

Prijave se vrše putem online ili tiskane prijavnice koju možete preuzeti ovdje.

Za sve dodatne informacije posjetite www.dki.mrak.com.hr ili kontaktirajte Ivanu Nikolić Popović, koordinatoricu projekta, na ivana@mrak.com.hr ili na tel: +385 1 6398 287; fax: +385 (0)1 3777 653.

11080248_10153179354113480_2648313504142596886_n

O MRAKU

Udruga MRAK – Mreža za razvoj i kreativnost djeluje od 2006. s ciljem promicanja, razvitka, obilježavanja i afirmiranja kreativne mogućnosti svake osobe, obitelji, edukacijske ustanove, poslovnog okruženja, državne strukture ili pak upravnih odbora tvrtki kako bi definirali nove situacije, generirali nove mogućnosti i potom riješili izazove na potpuno nove načine.
Brzina kojom se svijet razvija, zahtjeva kreativan pristup u svim segmentima kako bi se održao korak s napretkom s kojim se svakodnevno susrećemo. Prije samo nešto više od petnaestak godina nismo imali ni računala, ni fax aparate, ni mobitele, a ni toliku konkurenciju. Neophodnost je poslovnih ljudi na raznim pozicijama u tvrtkama različitih profila pojačati kapacitet generiranja inovacija. Jučerašnji pristupi, tehnike i prakse jednostavno ne zadovoljavaju današnje potrebe.
„Danas najkreativniji pojedinci razvijaju sve vidove svoje kreativnosti bez ograničenja postavljenih toj kreativnosti u sad već zastarjelim kategorijama. Proizvodi su bogati različitim informacijama i kao takvi neprocjenjiv su prirodni resurs. Ti resursi danas više nisu zakopani duboko u zemlji kao oni iz prošle industrijske revolucije. Ovi su resursi pohranjeni u ljudskom umu, u njihovom iskustvu, svakodnevnom govoru, načinu odijevanja. Sve je to postalo jedan od najvažnijih resursa jedne nacije. Potpuno je jasno da su danas najuspješnije ekonomije one koje svijetu izvoze svoju kulturu,“ ističe osnivačica i predsjednica udruge Ivana Nikolić Popović.

Podijeli objavu
Prethodni članakEarly bird prijave za 16. HUOJ-evu konferenciju
Sljedeći članakNikad veći interes za Dane komunikacija
PRglas je portal o odnosima s javnošću i ostalim fragmentima integrirane marketinške komunikacije kojeg stvaraju stručnjaci za odnose s javnošću, novinari, kao i studenti koji se žele baviti ovim poslom vođeni idejom da nas sinergija spaja i pokreće. Cilj nam je prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću te promicati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Da bismo skratili vrijeme traženja, pružamo vam sve informacije na jednom mjestu i alate komunikacije online i offline vrste medija. Namijenjen je svima koje zanima neki od tih dijelova: stručnjacima za odnose s javnošću, poduzećima, studentima i svima koji žele naučiti nešto više o toj temi.