Pozivamo vas da nam se pridružite na predstavljanju Pravilnika o certifikaciji stručnjaka za odnose s javnošću Hrvatske udruge za odnose s javnošću u utorak 18. lipnja 2013. s početkom u 18 sati u Basementu, Tomićeva 5 u Zagrebu.

[google_map width=”600″ height=”300″ latitude=”45.8135″ longitude=”15.973155″ zoom=”12″ marker=’true’ controls=’true’ disabledoubleclickzoom=’true’ scrollwheel=’true’ dragable=’true’ maptype=”ROADMAP” ]

HUOJ je u okviru svoje radne grupe za certifikaciju izdao Pravilnik o certifikaciji stručnjaka za odnose s javnošću Hrvatske udruge za odnose s javnošću čiji je prijedlog usvojen od strane Upravnog odbora HUOJ-a.

Vaši domaćini, uz Upravni odbor i tajništvo HUOJ-a, bit će kolegice Ana Tkalac Verčič i Violeta Colić kao autorice prijedloga HUOJ-evog Pravilnika o certifikaciji.

Prijave za dolazak očekujemo na info@huoj.hr zaključno s ponedjeljkom 17. lipnja 2013. te se veselimo vašem dolasku, razmišljanjima i prijedlozima na predstavljeni prijedlog Pravilnika.

Ulaz je slobodan.

HUOJ
www.huoj.hr

Podijeli objavu
Prethodni članakPosao – PR Executive Senior (m/ž), Zagreb – Abrakadabra integrirane komunikacije
Sljedeći članakKAMILO ANTOLOVIĆ: Dosta krađe ljudi – PRglas
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.