Poštovane kolegice i kolege,

HUOJ-ev natječaj za 7. dodjelu nagrada Grand Prix za najbolja ostvarenja u struci traje od 7. siječnja do 7. veljače 2014.

Vjerujemo da imate spremne vaše vrijedne komunikacijske projekte realizirane u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2013. s kojima biste mogli sudjelovati u ovogodišnjem natječaju za dodjelu Godišnje nagrade HUOJ-a i tako kolegama i stručnoj javnosti pokazati vaš trud i profesionalne uspjehe.

Ocjenjivanje prijavljenih projekata iznimno je važno za dodjelu nagrada te stručni žiri svakoj prijavi posvećuje jednaku pažnju vodeći se Pravilnikom definiranim kriterijima koji obuhvaćaju Planiranje i upravljanje projektom, Vrednovanje i ostvareni rezultati, Kreativnost i inovativnost te Tehničku izvedbu.

Kako bi vam pomogao u prijavljivanju projekata te u samom ispunjavanju prijavnog obrasca, HUOJ je za sve zainteresirane i potencijalne prijavitelje organizirao Grand PRix radionicu na kojoj ćemo vas uputiti kako na najbolji mogući način opisati svoje komunikacijske projekte sukladno traženim uvjetima prijave (preuzmite prijavnicu).

Grand PRix radionica je otvorena i besplatna za sve zainteresirane kolegice i kolege, a održat će se u četvrtak, 16. siječnja 2014. s početkom u 15 sati u prostorijama HUOJ-a, Perkovčeva 2/III (vidi kartu ispod).

Voditeljica radionice bit će kolegica Maja Gradišar Perotić, savjetnica u Media Valu, agenciji za komunikacijski menadžment.

Rok za prijavu za sudjelovanje na radionici je srijeda, 15. siječnja 2014. na info@huoj.hr

[google_map width=”600″ height=”354″ latitude=”45.80772″ longitude=”15.96820″ zoom=”15″ marker=’true’ controls=’true’ disabledoubleclickzoom=’true’ scrollwheel=’true’ dragable=’true’ maptype=”ROADMAP” ]

Podijeli objavu
Prethodni članakTop 10 brendova na društvenim mrežama u 2013. godini
Sljedeći članakZašto se baviti odnosima s javnošću i kako u tome biti dobar?
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.