Kako vlastiti imidž pretvoriti u moćno oružje vašeg uspjeha?

Kako se stvaraju ljudi brandovi?


Jelena Veljača je poznata hrvatska glumica, kolumnistica, scenaristica i producentica. Okušala se u pisanju scenarija poput onog za „Larin izbor“, a njene kolumne u Jutarnjem listu i StoryBooku plijene pažnju čitatelja.
U posljednjih nekoliko godina hrvatskoj se javnosti nametnula kao prava ikona stila jer nema poznate žene koja privlači toliko medijske pažnje svojim odjevnim kombinacijama kao hrvatska Kate Moss.
Dođite na HUOJ Cheese & Wine Club 11. lipnja 2013. u 18 sati u Basement i poslušajte HUOJ-evu gošću, svestranu Jelenu Veljaču

Cijena ulaznice za članove je 40,00 kn + PDV (plaćanje na licu mjesta), u koju je uključena degustacija vina i sira. S obzirom na ograničen broj sudionika, molimo da svoj dolazak obavezno najavite zaključno s 10. lipnja 2013. na email info@huoj.hr ili putem Facebook eventa http://on.fb.me/111d1Yg .

Veselimo se vašem dolasku!

Vaš HUOJ

Podijeli objavu
Prethodni članakOdnos PR – novinar ili čija je taština veća
Sljedeći članakVrlo uspješno otvaranje ljetne terase hotela Phoenix
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.