Poštovane kolegice i kolege,

ERICSSONHrvatska udruga za odnose s javnošću i odjel Marketinga i komunikacija Ericssona Nikole Tesle pozivaju vas na 17. Carpe Diem koji će se održati u velikoj dvorani Ericssona Nikole Tesle, Krapinska 45, Zagreb (vidi kartu), u četvrtak, 23. siječnja 2014. godine s početkom u 15:30 sati.

Predviđeno vrijeme trajanja događanja je od 15:30 do 17:30 sati, a dvorana može primiti 100 posjetitelja.

Vaši domaćini bit će direktorica Marketinga, komunikacija i društvene odgovornosti, Snježana Bahtijari, te kolegice i kolege iz tima. Tijekom jednosatne prezentacije sudionici će imati priliku saznati ključne informacije o kompaniji, aktivnostima i načinu rada ovog multidisciplinarnog komunikacijskog tima te se upoznati s nekim od najuspješnijih komunikacijskih projekata u prošloj godini.

U drugom dijelu programa imat ćete jedinstvenu priliku da pod stručnim vodstvom razgledate Tehnološki put Ericssona Nikole Tesle i upoznate visokotehnološka komunikacijska rješenja važna za život u umreženom društvu, društvu budućnosti u kojem će sve što može imati koristi od umrežavanja biti umreženo.

Nakon službenog dijela, pozivamo Vas na neformalno druženje uz prigodni domjenak.

Molimo Vas da svoj dolazak najavite najkasnije do utorka, 21. siječnja 2014. godine putem e-maila info@huoj.hr. U prijavi navedite ime i prezime, naziv radnog mjesta i tvrtku iz koje dolazite (studenti navode samo ime i prezime).

Veselimo se Vašem dolasku!

UO HUOJ-a i ERICSSON NIKOLA TESLA D.D.

[google_map width=”600″ height=”300″ latitude=”45.80333″ longitude=”15.94702″ zoom=”16″ marker=’true’ controls=’true’ disabledoubleclickzoom=’true’ scrollwheel=’true’ dragable=’true’ maptype=”ROADMAP” ]

Podijeli objavu
Prethodni članakFacebookovu odluku o smanjenju dosega osjetili svi portali u Hrvatskoj
Sljedeći članakWikipedia proslavila 13. rođendan i ostala gotovo ista kao na početku
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.