Poštovane kolegice, poštovani kolege,

zadovoljstvo nam je pozvati vas na 16. Carpe Diem, koji će se održati u tvrtki Nestlé Adriatic (Av. V. Holjevca 40/4, 10010 Zagreb) u petak 6. prosinca 2013. godine, s početkom u 15:00 sati.

Vaši domaćini bit će voditeljica odjela Korporativnih komunikacija i marketinških servisa te članica Upravljačkog tima, Olivera Međugorac i specijalist za nove medije, Ivan Spajić Buturac. Tijekom druženja govorit ćemo o ulozi korporativnih komunikacija u tvrtki Nestlé, kako globalno tako i lokalno, s posebnim naglaskom na Nestléov pristup potrošaču u digitalnom svijetu.

Druženje će biti otvorenog tipa s mogućnošću postavljanja pitanja za vrijeme trajanja od 15:00 do 16:00 sati, a nakon službenog dijela pozivamo vas da ostanete na neformalnom druženju uz kavu do 16.30h.

Broj sudionika na ovom druženju ograničen je na 25 osoba.

Pozivnicu možete preuzeti ovdje (pdf).

Molimo, prijavite se za sudjelovanje najkasnije do srijede, 4. prosinca 2013. godine putem e-maila info@huoj.hr.

U prijavi navedite ime i prezime, naziv radnog mjesta i tvrtku iz koje dolazite (studenti navode samo ime i prezime).

Veselimo se vašem dolasku!

Podijeli objavu
Prethodni članakKako izbrisati svoj profil na bilo kojoj društvenoj mreži
Sljedeći članakOtvorene prijave za prestižno natjecanje Croatia Effie 2014
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.