Poštovane kolegice,
poštovani kolege,

Hrvatska udruga za odnose s javnošću i Vipnet sa zadovoljstvom Vas pozivaju na 15. Carpe Diem koji će se održati u Vipnetovom kampusu na Žitnjaku, Vrtni put 1, 10000 Zagreb, u četvrtak 14. studenoga 2013. godine, s početkom u 16:00 sati.

Vaš domaćin bit će rukovoditeljica Korporativnih komunikacija u Vipnetu te predsjednica Nadzornog odbora HUOJ-a Dubravka Jusić.

Za sve zainteresirane sudionike 15. izdanja Carpe Diema ovoga puta osigurali smo posebno iznenađenje. Od 17:00 do 18:00 sati pridružite se okruglom stolu u organizaciji Europske udruge direktora komunikacija (EACD), koji će se na istome mjestu održati u nastavku Carpe Diem programa. Na okruglom stolu će komunikacijski stručnjaci Dubravka Jusić, rukovoditeljica Korporativnih komunikacija u Vipnetu i EACD koordinatorica za Hrvatsku, Predrag Grubić, direktor korporativnih komunikacija Adris grupe i doc. dr. sc. Ivana Bilić s Ekonomskog fakulteta u Splitu održati raspravu na temu “Komunikacije u upravljanju promjenama”.

Molimo, prijavite se za sudjelovanje najkasnije do srijede, 12. studenoga 2013. putem e-maila info@huoj.hr.

U prijavi navedite svoje ime i prezime, naziv radnog mjesta, tvrtku iz koje dolazite (studenti navode samo ime i prezime) te vas ljubazno molimo da zbog lakše organizacije naznačite želite li, nakon Carpe Diem programa, prisustvovati i okruglom stolu u organizaciji EACD.

Pozivnicu preuzmite ovdje (pdf).

Radujemo se vašem dolasku!

Upravni odbor HUOJ-a i Vipnet

Podijeli objavu
Prethodni članakUspješna prodaja – glavna tema Dana kreativnog biznisa
Sljedeći članakVedrana Hercigonja Majetić nova direktorica odnosa s javnošću Tele2 Hrvatska
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.