Među partnerske institucije Bernaysa ubrajamo i agenciju za odnose s javnošću Abrakadabra integrirane komunikacije.

Ugovor o suradnji potpisali su Manuela Šola i mr. sc. Damir Jugo. Potpisivanjem ovog ugovora o suradnji kroz teorijsku i praktičnu nastavu postignut je dogovor koji će studentima Bernaysa donijeti višestruke prednosti. Bogato iskustvo, mnogobrojni klijenti, veliki projekti i različita tržišta na kojima agencija uspješno posluje, studentsku praksu će učiniti dinamičnim i poučnim iskustvom koji će ih uvesti u svijet odnosa s javnošću. Uspjeh Abrakadabra integriranih komunikacija na hrvatskom, ali i srpskom tržištu te rad s velikim međunarodnim i domaćim klijentima poput Nike-a, Tele2, Vise te McDonald’s-a znače kvalitetnu praksu i priliku za stjecanjem znanja u kreativnom i poticajnom okruženju.

Manuela Šola je 2004. godine osnovala Abrakadabra integrirane komunikacije, agenciju koja pruža potpunu uslugu na području širokog spektra odnosa s javnošću, a specijalizirana je za komunikacijski i event management. Također, članica je Cranea, dobitnica CROMA nagrade 2009. godine za mladu menadžericu godine, članica je Izvršnog odbora Udruge malih i srednjih poduzetnika u HUP-u, a 2011. godine je izabrana za ambasadoricu ženskog poduzetništva pri projektu European Network of Female Entrepreneurship Ambassadors. Potpisivanjem suradnje s Bernaysom, Manuela Šola i njezini suradnici sudjelovat će u izvođenju teorijskog dijela nastave kao predavači na Bernaysu i stvarati nove generacije uspješnih komunikacijskih menadžera.

Bernays svakim potpisivanjem novog ugovora s partnerskim institucijama postiže potpunu sinergiju između teorijske i praktične nastave koja čini idealnu platformu za učenje te usavršavanje znanja i vještina iz komunikacijskog menadžmenta.

Podijeli objavu
Prethodni članakUmjetnost osobne promocije
Sljedeći članakKako bi izgledala uvodna špica NSA da ju je radio Pixar?
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.