Na upit klijenata, tvrtka Filaks organizira poslovni doručak, interaktivnu radionicu i vođenu diskusiju na temu “Kreiranje vrijednosti u prodaji u kriznim vremenima”. Poslovni doručak i radionica održat će se u četvrtak, 6. lipnja od 08:00 do 12:00 u hotelu Esplanade Zagreb.

Na radionici ćemo dati odgovore i diskutirati o pet važnih tema u vremenu krize:

1. Poznajemo li sve neistražene i skrivene potrebe naših kupaca i potrošača i jesmo li postali robovi rutinskog ponašanja?

2. Gdje i kako pronaći novu vrijednost naših proizvoda i usluga tijekom prodajnog razgovora?uspjeh

3. Kako uspješno kreirati održivu konkurentsku prednost u natjecateljskom okružju sklonom kopiranju?

4. Kako kupcima dati više od očekivane vrijednosti i uspješno ostvariti poslovne ciljeve?

5. Kako usavršiti prezentacijske i prodajne vještine i odgovarati na “neobične” komentare ili pitanja kupaca?

Prije i tijekom radionice bit će poslužen doručak; izbor hladnih narezaka: dalmatinski pršut, samoborska salama i slavonska šunka, domaći i uvozni sirevi Ementaler, svježi kravlji sir i dimljeni sir, svježe rezano voće: naranče, dinja, kivi, ananas i grožđe, muesli i mliječni proizvodi: Bircher muesli, prirodni tekući jogurt i voćni jogurti, pekarski proizvodi, domaći kruh i peciva ciabatta sa sjemenkama, fino pecivo, croissani, prilozi maslac, maslinovo ulje, med, kava, čaj, voda, juice i mlijeko.

 

Informacije o poslovnom doručku i radionici:

Datum i vrijeme održavanja: četvrtak, 6. lipnja 2013. od 08:00 do 12:00 (kava dobrodošlice, druženje, upoznavanje i doručak počinju u 08:00, a sama radionica od 09:00 tijekom koje je omogućeno konzumiranje hrane i pića u istoj dvorani)

Mjesto održavanja: Esplanade Zagreb

Predavačica: mr. sc. Elvira Mlivić Budeš, direktorica tvrtke Filaks

Kotizacija: 580 kuna + PDV (ukupno 725 kuna)

Kotizacija za Filaksovce: 440 kuna + PDV (ukupno 550 kuna)

Popust za dvije i više prijava: 10 %

U iznos kotizacije je uključeno: radionica, radni materijali, pribor za pisanje, priručnik Marketinški vodič, bogati doručak i kava ili čaj te naknadne individualne konzultacije (po potrebi) u trajanju jednog punog sata (termin po dogovoru)

Kontakt e-mail za prijave: elvira@filaks.hr

 

Foto naslovna

Podijeli objavu
Prethodni članakPut prema uspjehu na društvenim medijima – jednogodišnji plan
Sljedeći članak3. Dan kreativnog biznisa 20. lipnja u Zagrebu
Dr. sc. Elvira Mlivić Budeš je konzultantica za razvoj poslovnih vještina u Filaksu, voditeljica Katedre za ekonomiju i predavačica marketinških kolegija na Visokom učilištu Algebra. Diplomirala je i magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a titulu doktorice znanosti stekla je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Nakon pozicija u srednjem menadžmentu različitih organizacija, odlučuje se za poduzetničku avanturu i već 15 godina uspješno vodi dvije organizacije. Autorica je brojnih priručnika, kolumnistica u časopisima i na portalima. Vjeruje da svatko može postati ono za čim čezne. Nije joj cilj postati uzor ili primjer, već koristan putokaz na putu prema uspjehu.