U profesiji koja gradi mostove između potrošača i brendova, dobar account executive gradi mostove između klijenta i agencije.

Ako se želiš pridružiti timu naših vrijednih građevinara i imaš barem 2 godine agencijskog iskustva u svim oblicima offline i online komunikacija pošalji prijavu na posao@bruketa-zinic.com do 23. ožujka.

Podijeli objavu
Prethodni članakPoznati članovi žirija natjecanja MIXX 
Sljedeći članak[HUOJ-Grand PRix] Komunikator godine Viktor Žmegač
Bruketa&Žinić&Grey dio je međunarodne mreže reklamnih agencija Grey od kada je 2017. najveća svjetska grupacija za komunikacijske usluge WPP investirala u agenciju Bruketa&Žinić OM. Unutar Grey mreže agencija djeluje kao brand, product & retail design hub te kao digital shopper hub. Jedna je od najviše nagrađivanih reklamnih agencija u jugoistočnoj Europi s preko 600 međunarodnih nagrada za kreativnost i efikasnost u oglašavanju i dizajnu. Prije ulaska u Grey grupu agencija je pod nazivom Bruketa&Žinić OM proglašena drugom najučinkovitijom neovisnom reklamnom agencijom na svijetu (Effie, Cannes, 2012); “International Small Agency of the Year” (Advertising Age, Portland, 2013); jednom od vodećih svjetskih neovisnih agencija (Campaign, London, 2014.). bruketa-zinic.com/hr