Podružnica Središnje Hrvatske HUOJ-a, Koprivničko-križevačka županija, Grad KoprivnicaUdruga Koprivnički Krug sa zadovoljstvom vas pozivaju na tribinu “Društvene mreže – alat i oružje” koja će se održati u četvrtak, 20. veljače 2014. u koprivničkom Rooster Pubu (Hrvatske državnosti 10, Koprivnica) s početkom u 18 sati.

Teme tribine:
– Umreženi ili mrtvi
– Društvene mreže kao koristan alat u odnosima s javnošću
– Opasnosti društvenih mreža
– Kuda ide mreža – perspektiva budućnosti

U tribini sudjeluju:

  • Aleksandra Kolarić, predsjednica HUOJ-a te direktorica Quadrans d.o.o.
  • Dražen Magdić, načelnik Policijske postaje Koprivnica
  • Mario Kos, vlasnik portala KOPRIVNICA.NET
  • Dragana Pandža, radijska voditeljica
  • Predstavnici jedinica lokalne i regionalne (područne) samouprave, voditelji centara i udruga civilnog društva

Okrugli stol moderirat će Melita Pavlek, predsjednica Podružnice Središnja Hrvatska.
Molimo da svoj dolazak potvrdite na broj telefona 091/ 88 33 518 ili e-mail melipav@gmail.com zaključno sa 17. veljače 2014.

Predsjednica Podružnice Sjever
Melita Pavlek,v.r.

Pozivnicu preuzmite ovdje.

Podijeli objavu
Prethodni članakAgencija Bruketa&Žinić OM i Bernays otvorili novo poglavlje stručnog obrazovanja studenata
Sljedeći članakProjekt Zelena ideja privukao veliku pozornost ekoloških proizvođača
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.