Što je to u komunikaciji magično? Kako postati vješt komunikator odnosno komunikacijski mag? Što je to strateško komunikacijsko planiranje?

I još mnogo toga o komunikacijskim moćima saznajte na predstavljanju knjige “Komunikacijske (strategije) magije” i druženju s autoricama Mirelom Holy i Sonjom Hodak, u Bjelovaru 22. kolovoza 2013. u 20:30 sati (Trg Eugena Kvaternika – pozornica kod Gradskog muzeja).

Predstavljanje knjige održat će se u organizaciji HUOJ-eve Podružnice za Središnju Hrvatsku i Udruge “Revolucija”.

 

Podijeli objavu
Prethodni članak„KOLIKO JE OGLAŠAVANJA PRIKRIVENO?!“
Sljedeći članak2. konferencija o duhovnom menadžmentu i društveno odgovornom poslovanju 30. listopada 2013. u Zagrebu
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.