BLOGOMANIJA13

Od danas se na adresi http://www.blogomanija.me/prijava/ možete prijaviti za sudjelovanje na najvećoj regionalnoj konferenciji posvećenoj blogu i sadržaju na internetu, koja se održava na Kopaoniku od 28. studenoga do 1. prosinca!

Na Blogomaniji 2013 će kroz predavanja, radionice i panel rasprave biti riječi o važnosti kvalitetnog sadržaja na internetu.

Preporuka je da se što prije registrirate, pogotovo ako ćete koristiti povlaštene cijene smještaja, s obzirom na to da vlada veliki interes, a da je broj kreveta ipak ograničen.

Kotizacija za Blogomaniju se, tradicionalno, ne plaća.

Besplatna kotizacija vam omogućuje povlaštene cijene za smještaj u apartmanima Konaci**** ili hotelu Angella**** od samo 66 eura po osobi za 3 noćenja na bazi polupansiona (cijena vrijedi za 1 krevet u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi).

Roslovna kotizacija iznosi 200 EUR + 20% PDV-a i omogućuje posebne uvjete za smještaj u hotelu Grand, kao i ime vaše tvrtke na ID kartici. Roslovna kotizacija ne uključuje smještaj. Podsjećamo vas da svaka poslovna kotizacija pomaže organizaciju Blogomanije. Za dodatne informacije o ovoj mogućnosti pišite na: business@blogomanija.me

Na Blogomaniji će i ove godine sudjelovati dokazani stručnjaci u svojim područjima, koji će kroz razne forme prezentacija svoje iskustvo i znanje podijeliti sa sudionicima. Neki od govornika koji su do sada potvrdili sudjelovanje su Borislav Miljanović, Robert Čoban, Miloš Čirič, Krešimir Macan, Ivan Brezak Brkan, Gabrijela Stjepanović, Zoran Baranac, Ivan Rečević, Darko Buldioski, Vladimir Vulić, Sandra Simonović, Mario Poje  drugi.

Jedan dio programa predviđen je za ležerniju komunikaciju, odnosno za “Kraljeve sadržaja”, tako da će na Blogomaniji ’13 biti i:

Državni posao – Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković; Srbija; The Books of Knjige – Aleksandar Radunović (Popaj), Veselin Gajović (Gajo), Goran Vujović (Goro) i Zoran Marković (Zonjo); Crna Gora; Njuz.net – Dejan Nikolić, Marko Dražić, Viktor Marković, Nenad Milosavljević; Srbija; kao i Marko Somborac i Dragoljub Ljubičić – Mićko i drugi…

S “kraljevima” će se razgovarati o kreativnom procesu iz kojega nastaje zanimljiv sadržaj u okviru njihovih matičnih medija, a koji poseban, viralni život živi na internetu.

Pored kvalitetnih predavanja, radionica i panela, sve sudionike očekuju i brojne aktivnosti izvan programa, o kojima će biti više riječi u narednom razdoblju. Svakako će večernji zabavni program, uz sjajnu glazbu i atmosferu koji je “obojio” i prošlu Blogomaniju, biti prisutan i ovog puta !

Vidimo se na Kopaoniku od 28. studenoga do 1. prosinca!

blogomanija

BLOGOMANIJA / INF0@BL0G0MANIJA.ME / @BL0G0MANIJA / -38164 5914969

[google_map width=”600″ height=”450″ latitude=”43.30988″ longitude=”20.79738″ zoom=”15″ marker=’true’ controls=’true’ disabledoubleclickzoom=’true’ scrollwheel=’true’ dragable=’true’ maptype=”ROADMAP” ]