Srednjoškolci i studenti ne propopustite Sajam svjetskog obrazovanja (World Education Fair) koji se po prvi puta održava u Hrvatskoj 24. i 25. listopada 2015. u hotelu The Westin Zagreb.

Tijekom sajma ćete moći upoznati predstavnike ljetnih kampova za učenje stranih jezika te najprestižnijih srednjih škola i sveučilišta iz Europe i SAD-a. Stručnjaci za visoko obrazovanje pružit će vam savjete o potrebnoj dokumentaciji za upis, školarinama, stipendijama, zajmovima, smještaju te otkriti posebitosti obrazovnog sustava zemlje u kojoj biste se htjeli obrazovati. Na raspolaganju za svaku instituciju će Vam biti prevoditelji asistenti s hrvatskog na engleski i obratno.

Glavni organizator ovog događaja je tvrtka INTEGRAL Educational Programs koja sa svojih 14 ureda u Europi jamči savjetovanje o obrazovanju na najvišoj mogućoj razini.

Sajam će biti otvoren od 11 do 17 sati oba dana, a ulaz na Sajam, sve radionice i prezentacije je u potpunosti besplatan.

Više o obrazovnim institucijama koje će sudjelovati na World Education Fairu kao i o samoj registraciji na događaj potražite na: http://www.integraledu.org/program_salon.php.