Piknik je novi program pokrenut s ciljem modernizacije komunikacija, medija i marketinga. Ujedno predstavlja spoj edukacije, inspiracije i zabave na jednom mjestu. Prvi će se održati u ponedjeljak, 21. ožujka, u kavani Johann Franck

Na dan kada kalendarski počinje proljeće Zagreb dobiva novo mjesto susreta komunikacijske industrije, marketinga, medija i businessa. Ime mu je Piknik, a u svom prvom izdanju u ponedjeljak, 21. ožujka, dovodi goste iz Silicijske doline koji će ispričati zašto je Silicijska dolina nastala u Kaliforniji i što treba napraviti da se uskoči u taj brzi vlak.

S publikom će svoja iskustva podijeliti Russell Siegelman koji više od 20 godina radi u Silicijskoj dolini kao investitor i direktor kompanija te je profesor na jednom od najprestižnijih američkih fakulteta, Stanfordu. Siegelman je 11 godina bio parter u u Kleiner Perkins Caufield & Byers, jednom od najpoznatijih fondova u Kaliforniji, a radio je i u Microsoftu na lansiranju niza proizvoda. Investitor je u više od 40 tehnoloških start-up kompanija. Na Piknik, uz Siegelmana, stižu i polaznici poslijediplomskog MBA programa na najprestižnijim američkim poslovnim školama, Stanforda i Yalea.

Iza projekta Piknik stoje agencije 404 i Pepermint, organizatori najvećeg komunikacijskog festivala u regiji Weekend Media Festivala. „Želimo istraživati trendove i prilike, učiti od najboljih, slušati inspirativna predavanja, upoznavati ključne ljude, razmjenjivati mišljenja, govoriti o problemima, zabavljati se, družiti, zajedno optimistično gledati naprijed – i sve to na jednom mjestu. Piknik će okupljati marketingaše, PR-ovce, medijske profesionalce, čelne ljude kompanija, ali i sve koji vole komunikacije i industriju oko komunikacija“, poručuje direktor agencije 404, Nikola Vrdoljak.

Piknik je zamišljen u dva dijela: prvi se dio sastoji od predavanja i rasprava o aktualnim temama, a drugi dio je partynetworking, odnosno zabava i druženje.

„Piknik je kombinacija zabave, edukacije i umrežavanja. Potreban nam je takav zabavan spoj kako bi se pametni i kreativni našli na jednom mjestu, razmijenili ideje, inspirirali se i dobro zabavili“, izjavio je Tomo Ricov, direktor agencije Pepermint.

Piknik će se u Zagrebu održavati svaka dva mjeseca, a novosti možete pratiti na Piknik Facebook eventu.

Podijeli objavu
Prethodni članakNajavljen Dan narcisa
Sljedeći članakNovi vizualni identitet HUOJ-a
404 je zajednički nazivnik za tim stručnjaka iz područja komunikacija i digitalnih medija, u svakom trenutku spremnih ponuditi najbolja rješenja za izazove s kojima se susrećete u poslovanju. Svemu što radimo pristupamo profesionalno i svakoj profesiji pristupamo rado. Brzi smo, ali ne i brzopleti, fleksibilni u rješenjima, ali ne i u rokovima. Učimo druge i učimo od drugih, kako bi u onom što znamo i volimo raditi bili prvi. Kao i naši klijenti. Više možete pročitati na: 404.agency.