Photo:Danijel Berkovic/PIXSELL

Drage članice i članovi HUOJ-a, pozivamo vas na peti HUOJ Cheese & Wine Club u „Basement“ (Tomićeva 5 u Zagrebu) u utorak, 4. veljače 2014. s početkom u 18 sati. Naša gošća bit će Aleksandra Dojčinović, hrvatska modna dizajnerica.

Saznajte kako je ova uspješna dizajnerica izgradila ime i brend koji su zavoljele mnoge hrvatske zvijezde i osobe iz javnog života. Poslušajte iz prve ruke kako je Aleksandra svojim nadahnutim radom te uspješnim komuniciranjem s medijima prepoznata u javnosti kao jedno od omiljenih lica hrvatske modne scene.

Cijena ulaznice za članove je 40,00 kn + PDV (plaćanje na licu mjesta), u koju je uključena degustacija vina i sira.

S obzirom na ograničen broj sudionika, molimo da svoj dolazak obavezno najavite zaključno s ponedjeljkom, 3. veljače 2014. na email: info@huoj.hr

Veselimo se vašem dolasku!

Podijeli objavu
Prethodni članakInternet je papi Franji blagoslov za komunikaciju
Sljedeći članakMario Aunedi Medek (Media Val) održao radionicu Odnosi s javnošću u organizacijama
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.