Najnovije u nizu sklopljenih partnerstava omogućit će studentima Bernaysa stjecanje praktičnog znanja i priliku da iskuse kako je biti u eteru Prvog radija.

Brojnim partnerskim institucijama s kojima je Bernays potpisao ugovor o suradnji pridružio se i Prvi radio, jedna od najslušanijih radijskih postaja u Zagrebu. Sporazum su potpisali direktor Prvog radija Marko Jaklič i dekan Bernaysa mr.sc. Damir Jugo. Ova će suradnja studentima omogućiti stjecanje praktičnog iskustva studenata u još uvijek najbržem mediju.

Prvi radio dio je slovenske regionalne radijske mreže Infonet media d.o.o. u čijem se sastavu nalazi više 20 radijskih postaja na području Slovenije, Srbije i Slovačke, koje imaju svakodnevni doseg do 790 000 slušatelja. Radio je nastao na temeljima Hit FM-a koji je emitirao nepune dvije godine, a koji je nasljednik kultnog zagrebačkog Radija Cibone. O programskoj shemi Prvog radija, voditeljima te najaktualnijim vijestima i novitetima moguće je saznati na službenoj internetskoj stranici Prvog radija, kao i na službenom Facebook profilu Prvog radija.

Podijeli objavu
Prethodni članakIzabran novi menadžment najveće PR agencije u Bosni i Hercegovini
Sljedeći članakŠto kada Facebook „padne“?
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.