Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

 

Pretpostavljate da su želje u PR svijetu neostvarive? Nećemo vam lagati, neke od njih su teško ispunjive, dok su druge jednake kao i kod svih ostalih struka. PR daily u nedavno objavljenom članku donosi deset najvećih želja svakog tko se bavi odnosima s javnošću. Sve što želimo za Božić su:

Nagrade. Volimo kada naši klijenti dobiju nagrade. Nije važno da li je to za najbolju tvrtku, najbrže rastuću kompaniju ili društveno odgovornu organizaciju. Glavno da je nagrada u pitanju, jer tada naši klijenti izgledaju dobro, a mi imamo materijala za medije.

Želimo darežljivog Grincha. Puno klijenata počinje putem start up kanala te ovise o financiranju dobrostojećih investitora. Zato je važno da odluče ulagati u obećavajuće tehnologije i mlade poduzetnike. Stoga, želimo da Grinch u 2015. godini otvori svoj novčanik za ulaganja, bilo u tehnologiju, modu, hranu ili nešto treće. Neka se gospodarstvo konačno pokrene!

Mir u svijetu. Da i mi želimo mir na zemlji. Treba li još što dodati?

Uspješne medije. Kada uspješan mediji prenosi našu priču, tada i naši klijenti djeluju uspješno. U vremenu tehnološkog razvoja, kada se očekuje da su sve informacije besplatne, medijima je teško profitabilno poslovati. Stoga, želimo sve najbolje kolegama iz medija.

Sretne mališane. Naravno, želimo i da su sva djeca na svijetu sretna, ali ovdje mislimo na male tvrtke koje pokreću cijelo gospodarstvo. Neka se obraduju skokom ekonomije i neka radnici imaju veću plaću.

Uspješan rad. Ne samo PR industriji, nego svima tvrtkama, klijentima, ali i konkurenciji.

Pune čarape obješene na dimnjak. Kao što se mala djeca raduju darovima jer su se tradila biti dobra tijekom cijele godine, tako želimo i svim poduzetnicima da se trude i da njihov trud na kraju bude i nagrađen.

Darove. Lagali bismo kada bismo rekli da ne želimo darove, a najbolji dar u PR industriji je klijent koji shvaća važnost odnosa s javnošću.

Vilenjake. Svaki PR stručnjak se bar jednom našao u situaciji u kojoj je morao biti vilenjak i spasiti što se spasiti da. Želimo da svi budemo dobri vilenjaci za ovaj svijet.

Božićno čudo. Želimo da nam 2015. godina bude godina uspješnog gospodarstva, uspješne države i zadovoljnog naroda.

Što je na vašoj listi božićnih želja?

Cestitka