Facebook je najpopularnija društvena mreža u svijetu, sa više od milijardu i dvjesta milijuna korisnika, od kojih je najmanje 60 posto aktivnih profila. Na ovoj mreži nalazi se preko 10 milijarda aplikacija – dakle, na svakog korisnika dolazi 10 aplikacija, i svakog dana stiže ih sve više.

Pred vama je osam iznenađujućih činjenica o ovoj društvenoj mreži. Pogledajte što se to zbiva svakoga dana na najvećoj društvenoj mreži na svijetu:

1. Svakoga dana se na Facebook doda više od 350 milijuna fotografija! (digitalbuzz)

2. Dodavanje fotografija je ujedno i omiljena aktivnosti Facebook korisnika. (Jeff Bullas)

3. 66,4 posto kupaca će putem statusa na svom Facebook profilu obavjestiti prijatelje o sniženjima i akcijama! (Crowdtap)

4. 58 posto korisnika Facebooka očekuje posebne pogodnosti, popuste i pozive na događaje kada postanu fanovi određenog brenda. (Hubspot)

5. Tri četvrtine ukupne interakcije korisnika Facebooka sa objavom stranice dogodi se unutar prvih 5 sati od trenutka objavljivanja statusa. (digitalbuzz)

6. Prosječan “životni vijek” objave na Facebooku je 80 minuta. (AllTwitter)

7. Čak 189 milijuna Facebook korisnika pristupaju ovoj mreži isključivo putem mobitela. (Bufferapp Blog)

8. Četvrtina svih Facebook korisnika ne obraća pozornost na podešenja privatnosti. (Bufferapp Blog)

O ovim činjenicama, ali i brojnim drugim zanimljivostima bit će riječi na predstojećoj konferenciji Blogomanija, koja se održava od 28. studenog do 1. prosinca na Kopaoniku. Ne propustite najveću regionalnu konferenciju o sadržajima na internetu, www.blogomanija.me čeka na vas!

Vezani članci:

Veliki interes za Blogomaniju 2013 na Kopaoniku!

Počela registracija za Blogomaniju 2013!

 

BLOGOMANIJA / INF0@BL0G0MANIJA.ME / @BL0G0MANIJA / -38164 5914969

[google_map width=”600″ height=”450″ latitude=”43.30988″ longitude=”20.79738″ zoom=”15″ marker=’true’ controls=’true’ disabledoubleclickzoom=’true’ scrollwheel=’true’ dragable=’true’ maptype=”ROADMAP” ]