Zagreb

Dino Dvornik Tribute Band ove vas je godine u svom ciklusu velikih, godišnjih, klupskih koncerata, odlučio počastiti novim spektaklom u impozantnom Green Gold Clubu!

Band, koji se redom sastoji od eminentnih i nagrađivanih glazbenika, predvodit će Nikola Marjanović, frontmen grupe Sane, koja se istaknula briljantnim obradama nekih od Dininih hitova!

Na koncertu, koji će se održati 23.10.2015. s početkom u 22.30, pridružit će nam se i gosti: Davor Gobac i Elvis Sršen NoA.

Elvis je novo ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, koji svojim pjesmama i obradama u potpunosti osvaja naklonost kritičara i publike! Na Elvisovom novom hitu sudjelovali su ni više ni manje nego glazbenici velikog Princea!

Osim toga, na bini će se pojaviti i Zvonimir Bučević Buč, trenutačni basist grupe Boa, a bivši član The Bastardza, Parnog Valjka i Songkillersa s kojima je, uz klavijaturista Gojka Tomljanovića, koji takodjer svira u Dino Dvornik Tribute Bandu, zaslužan za vrhunski album Dino Dvornik & Songkillers – Live in Muenchen.

Za ovu prigodu standardni band je pojačan za još jednog klavijaturista, svojedobno također iz Dininih redova – Juricu Leikauffa.

Glazbenici koji sviraju u Dino Dvornik Tribute Bandu su ljudi koji su svirali sa “hrvatskim kraljem funka” u raznim razdobljima njegove karijere i ponajbolji hrvatski instrumentalisti:

Alen Svetopetrić – Bas (Tony Cetinsky)
Zoran Jaeger Jex – Gitara (The Bastardz)
Gojko Tomljanović – Klavijature (Josipa Lisac, The Bastardz)
Jurica Leikauff – Klavijature (Prljavo Kazalište)
Ivica Premelč Ywek – Sax (Prljavo Kazalište, The Bastardz)
Igor Šega – Bubnjevi (Nina Badrić)

Ulaznice se mogu kupiti u Green Gold Clubu  ili u sustavu Eventima!