Kino CineStar Zagreb u Branimir centru bio je domaćin prve konferencije „PRpitch“ namijenjene malim i srednjim poduzetnicima. Oni su imali priliku upoznati se s radom agencija kroz predavanja najistaknutijih hrvatskih stručnjaka za odnose s javnošću.

Cilj konferencije bio je educirati male i srednje poduzetnike o iskoristivosti odnosa s javnošću u poslovanju, pa se tako razgovaralo o odnosima s javnošću za male i srednje tvrtke, važnosti interneta i društvenih mreža, odnosu s medijima te osobnom imidžu.

PR pitch konferencija dvorana kino cinestar zagre

Krešimir Macan iz agencije Manjgura, Manuela Šola i Krešimir Dominić iz Komunikacijskog laboratorija, Ankica Mamić iz agencije IMC, Vladimir Preselj iz Millenium promocije, Marina Bolanča iz agencije Abeceda komunikacije, Katarine Exle iz agencije Drap, Kamilo Antolović iz agencije K&K Promotion, Iva Skulić i Marinko Josipović, iz agencije Covideo te mnogi drugi prisutnima su predstavili svoj rad.

Damir Jugo, dekan Visoke škole za komunikacijski menadžment Edward Bernays pohvalio je inicijativu organizatorice Morene Begić za pokretanjem ovakve konferencije.

– Svi smo svjesni da je potrebno povezivanje s malim i srednjim poduzetnicima, ali gospođa Begić je zasukala rukave i prešla s riječi na djelo. Hvala joj na tome – izjavio je Jugo.

Sudionici su uz predavanja stručnjaka mogli čuti i zanimljive panel rasprave, a najviše pažnje privukla je ona o važnosti odnosa s javnošću za male i srednje tvrtke.

– Danas živimo u start-up svijetu, u kojem je bitno da komunikacija krene prije nego što poduzetnik uopće lansira proizvod ili osnuje tvrtku jer upravo tada se tek traži novac i želi prezentirati poduzetnička ideja – savjetovao je Krešimir Macan čija je agencija Manjgura ujedno bila i zlatni sponzor konferencije.

Foto: Kristian Oslaković

.

Organizator konferencije PR pitch: Morena Begić, PRglas

Moderatori konferencije: Marija Popić i Boris Hajoš

Moderatori panela: Krešimira Rendulić, Boris Hajoš i Petar Štefanić

Tehnička podrška: Lucian i Kristian Oslaković

Partneri konferencije
su CineStar Zagreb, VOX komunikacije i Matija Srketić, IBS agencija za tržišno komuniciranje.

Zlatni sponzor: Manjgura

Pismo potpore: Predsjednica Republike Hrvatske

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom HUOJ-a, Grada Zagreba, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske zajednice županija, Razvojne agencije Zagreb -TPZ.

Predavači: Krešimir Macan, Manjgura; Ankica Mamić, IMC; Ana Tkalac Verčič, EFZG; Božo Skoko, FPZG; Vladimir Preselj, Millenium promocija, Maja Valjak Nagy, CineStar Zagreb, VOX komunikacije; Igor Ćutuk, HRT; Lana Hudeček, Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje; Damir Jugo, Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment; Ermina Duraj, voditeljica Kabineta Župana – službe za odnose s javnošću i protokol Primorsko-goranske županije; Kamilo Antolović, K&K; Tihana Ela Kružić, Press clipping; Katarina Exlé, DRAP; Marina Bolanča, Abeceda komunikacije; Miroslav Varga, Escape – nositelj franšize LSPR-a; Manuela Šola i Krešimir Dominić, Komunikacijski laboratorij; Igor Štefanac, IKEA; Krešimira Rendulić, Prorsus komunikacije; Božidar Babić, Poslovni portreti; Iva Turjanski i Marinko Josipović, Covideo; Maja Šiprak, Bouvier Cosmetics; Anita Brajković Skoko, RAZA; Branka Vučetić Atletić, Učilište Profokus

Panlisti: Ivona Devčić Ivčić, NovaTV; Andreja Pavlović, Hauska & Partner; Ivica Mamić, IMC; Helena Puljiz

Prijatelji konferencije su: HUB385, Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment, Press clipping, Učilište Profokus, SEEbiz, HRT, Privredni vjesnik, NovaTV, Jabuka TV, Atlantic grupa, Cedevita, Kala, IKEA, Posao.hr, Peno knjigovodstvo, SHE, Brend kultura, Superbrands Hrvatska, Boje komunikacije, HLM centar, Virtualni ženski poduzetnički centar, Business cafe, Časopis Poduzetnik, Escape, Reklam net, ICT Business, Profitiraj, METRO, Media Marketing i dr.

Facebook podrška: Luka Šipić

Studenti: Josipa Petrović, Ivan Biošić, Antonia Budimir, Ivana Karlić, Karla Horvat, Tamara Zvonarek, Zrinka Anić

Podijeli objavu
Prethodni članakHRT-ov međunarodni program Glas Hrvatske predstavlja nove mrežne stranice
Sljedeći članakMuke po AVE-u i DOP-u
PRglas je portal o odnosima s javnošću i ostalim fragmentima integrirane marketinške komunikacije kojeg stvaraju stručnjaci za odnose s javnošću, novinari, kao i studenti koji se žele baviti ovim poslom vođeni idejom da nas sinergija spaja i pokreće. Cilj nam je prikupiti što više informacija potrebnih za kvalitetno komuniciranje s javnošću te promicati dobar glas o raznim kampanjama, događanjima i projektima, upozoravati na greške i loše poteze. Da bismo skratili vrijeme traženja, pružamo vam sve informacije na jednom mjestu i alate komunikacije online i offline vrste medija. Namijenjen je svima koje zanima neki od tih dijelova: stručnjacima za odnose s javnošću, poduzećima, studentima i svima koji žele naučiti nešto više o toj temi.