Od jeseni na HRT-u nova sezona emisije Volim Hrvatsku

U ovoj zabavnoj igri natječu se dva tima poznatih osoba: glumaca, pjevača, sportaša i voditelja, a njihov je zadatak odgovarati na pitanja o Hrvatskoj i ljudima koji u njoj žive
Mirko Fodor
Popularni game show Volim Hrvatsku Hrvatske radiotelevizije (HRT) uskoro se vraća na male ekrane. Nedjeljom prije središnjega Dnevnika timovi sastavljeni od poznatih osoba kroz zabavu i smijeh provjerit će svoje znanje o Lijepoj Našoj.“U četvrtoj sezoni game showa Volim Hrvatsku u domove naših gledatelja vraćaju se voditelj Mirko Fodor i kapetani timova braća Bojan i Goran Navojec. Posebno me veseli što se vraćamo dobitnoj kombinaciji s kojom smo i postigli uspjeh ovoga formata kod gledatelja, a u koju istodobno uvodimo i neka osvježenja. Naime, cijelu smo priču osvježili novim kapetanom, što u ovoj bratskoj postavi donosi novi dramaturški element i puno novih veselih zapleta. U svakome slučaju, naše gledatelje ponovno čeka puno dobre zabave nedjeljom poslijepodne na Prvome”, kaže urednica projekta Elizabeth Homsi.
Elizabeth Homsi
U ovoj zabavnoj igri natječu se dva tima poznatih osoba: glumaca, pjevača, sportaša ivoditelja. Njihov je zadatak odgovarati na pitanja o Hrvatskoj i ljudima koji u njoj žive. Gledatelji će se tako prisjetiti sportskih rezultata i uspjeha hrvatskih sportaša, filmova, serija i pjesama koje su rado slušali te naučiti i nešto novo.Pomoći će i publika, koja će na kraju svake emisije, zajedno s pobjedničkim timom, biti nagrađena darovima pokrovitelja.
Mirko Fodor i Goran Navojec
Prva emisija na rasporedu je u nedjelju 18. rujna na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV1)Urednica je projekta Volim Hrvatsku Elizabeth Homsi, urednica emisije Andrijana Škorput, redatelj Ivan Miladinov, scenarist Alen Đurica, a za scenografiju je zaslužna Ivana Boban.„Budimo zajedno nedjeljom na Prvome programu Hrvatske televizije i volimo Hrvatsku”, za kraj dodaje voditeljica projekta Elizabeth Homsi.