Slušati predavanja 23 digitalnih i marketinških stručnjaka iz cijelog svijeta, usvajati nova znanja kroz zanimljive radionice, zabaviti se na uzbudljivim after partyjima i koncertima, i to sve u dva dana – moguće na Online Marketing Festivalu.

Jedan od najiščekivanijih online marketing događaja ugostit će drugi najveći grad u Češkoj, Brno. Festival će se održati u prostorima kazališta Janáček, gdje organizatori očekuju više od 1000 posjetitelja koji će moći sudjelovati u neuobičajenoj koncepciji ovog festivala 22. i 23. studenog.

Predavači iz cijeloga svijeta

Konferencija će okupiti prestižne SEO stručnjake, specijaliste internetskog oglašavanja, web analitičare te stručnjake iz područja društvenih mreža i inbound marketinga. Osim čeških stručnjaka, festival će ugostiti čak 75 posto predavača iz raznih svjetskih agencija. Među prvim predavačima najavljen je dolazak Neila Patela (San Francisco), kojem klijenti pripadaju tvrtkama kao što su eBay, Microsoft, GM i HP, i koji se fokusira na povećanje prihoda kroz online marketing te Cyrusa Sheparda, službenog predstavnika SEOmo za, poznatog blogera i SEO stručnjaka. O ulaznom marketingu govoriti će Michael King iz iAcquirra (New York), a Brian Cartera iz Velike Britanije, jedan od najboljih stručnjaka u online marketingu, o trendovima i najuspješnijim praksama u socijalnim medijima.

Učenje kroz zabavu

Glavni fokus festivala je predstaviti posjetiteljima prvenstveno praktične informacije koje će moći koristiti u svojem ​​poslovanju ili u radu s klijentima. “Osim predavanja, predstavit ćemo najmanje deset radionica, pod vodstvom domaćih i stranih stručnjaka“, najavio je organizator festivala i online marketinški stručnjak, Jindřich Fáborský. Neke će od tema radionica biti: mogućnosti novih opcija na mobitelima i tabletima, napredne strategije društvenih medija, stvaranje viral videa i druge.

Faborsky je najavio zabavu nakon predavanja i nastavak networkinga na afterpartyju na kojem se očekuju četiri koncerta, glazbeni bendovi poput Charlie Ravno i Midi Lidi, te tri DJ-a;

Afterparty će se svakako razlikovati od uobičajenog. Naime, neki će predavači imati  mogućnost pokazati svoj talent za glazbu. To će dodatno stimulirati  interakciju predavača i posjetitelja, što nije uobičajeno za ovakva događanja.

Više informacija potražite na službenim stranicama festivala: http://www.marketingfestival.cz/en

[google_map width=”600″ height=”450″ latitude=”49.19829″ longitude=”16.61030″ zoom=”16″ marker=’true’ controls=’true’ disabledoubleclickzoom=’true’ scrollwheel=’true’ dragable=’true’ maptype=”ROADMAP” ]