U sklopu 12. međunarodno priznate PRO.PR konferencije za odnose s javnošću, koja se u ožujku sljedeće godine održava u Sarajevu, dodijelit će se priznanje PRO.PR Awards. Priznanje se dodjeljuje od 2011. godine kada je bila deseta obljetnica ove prestižne konferencije, na kojoj sudjeluju mnogi komunikacijski stručnjaci iz regije, a i šire.

PRO.PR Awards dodjeljuje se pojedincima i gradovima koji su provedbom svoje ideje, vizije i misije doprinijeli razvoju odnosa s javnošću na regionalnom području. Priznanja Vision Manager i Vision City dodjeljuju se menadžerima i gradovima iz države domaćina konferencije koji su uspješno primijenili upravljanje komunikacijama u svojoj tvrtki, odnosno gradskom rukovodstvu.

Komisija PRO.PR Awardsa na čelu s predsjednikom Organizacijskog odbora, gospodinom Danijelom Koletićem, danas je odabrala dobitnike predstojećeg PRO.PR Awardsa, a imena dobitnika priznanja Vision Manager i Vision City bit će poznata 1. veljače 2014. godine.

Dobitnici PRO.PR Awardsa 2014. iz Hrvatske su Anja Linić (Agrokor), Olivera Međugorac (Nestle Adriatic) i Sandro Baričević (Coca-Cola), iz Slovenije Mojca Beljan (Občina Koper) i Tamara Valenčič (SIMOBIL) i iz Bosne i Hercegovine Mirna Šoja (MUP Republike Srpske), Dunja Mijatović (OESS) i Edo Numić (Violeta). Dobitnici iz Srbije su Žana Ranković (Sava osiguranje) i Maja Šotra (Philip Morris), iz Makedonije Emilija Zografska (Telekom One) i iz Crne Gore Jovanka Radović (T-Mobile).

Od stranih dobitnika, vrijedilo bi istaknuti imena Betûle Mardine (Turska), Andreya Barannikova (Rusija), Georgea Ellisa (Belgija) i Cormaca Smitha (Velika Britanija).

Svečana ceremonija dodjele priznanja održat će se u sklopu PRO.PR konferencije koja se od 26. do 29. ožujka održava u Sarajevu u Olimpijskom hotelu Holiday.

„PRO.PR Awards utemeljili smo kako bismo odali priznanje i kako ne bismo zaboravili pojedince koji su uvelike doprinijeli razvoju odnosa s javnošću i koji svakodnevno vješto upravljaju komunikacijama. Za lokaciju nadolazeće konferencije, u sklopu koje će se dodijeliti PRO.PR Awards, odabrali smo Sarajevo, koje sljedeće godine slavi 30. obljetnicu organiziranja Zimskih olimpijskih igara. Olimpijske igre, baš kao i PRO.PR, posebne su po tome što povezuju ljude u pokretu.“ – rekao je gospodin Danijel Koletić, predsjednik Organizacijskog odbora PRO.PR konferencije.

pro.pr-2014-midi[google_map width=”600″ height=”450″ latitude=”43.85406″ longitude=”18.39257″ zoom=”13″ marker=’true’ controls=’true’ disabledoubleclickzoom=’true’ scrollwheel=’true’ dragable=’true’ maptype=”ROADMAP” ]