Povodom tri godine uspješnog poslovanja, portal Marketnig mreža 25. i 26. veljače organizira prvi regionalni forum komunikacijkih vođa- IZAZOV 2015. Riječ je o interaktivnom B2B događaju, prvom ovoga tipa u regiji, namijenjenom  isključivo profesionalcima iz područja marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija.

Teme prvog regionalnog foruma komunikacijskih vođa bit će usmjerene na trendove u integriranim komunikacijama, o čemu će govoriti predstavnici najvećih domaćih agencija i kompanija. O stanju na tržištu marketinških komunikacija zemalja u regiji će govoriti profesionalci iz agencija iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, BiH i Makedonije.Teme konferencije će biti i „pitchevi“ za angažman agencija, kao i budžeti i očekivanja klijenata od agencija za uloženi novac. Poseban segment konferencije će biti posvećen poticanju dijaloga između agencija i kompanija, tokom kojega će predstavnici kompanija odgovarati na strukovna pitanja predstavnika agencija.

Forum će biti održan u novootvorenom beogradskom hotelu Radisson Blu Old Mill, koji će kao prijatelj događaja preuzeti aktivan udio kroz interaktivne radionice kompanija. Pored hotela Radisson Blu, svoje studije slučaja agencijama će predstaviti i kompanije: Toyota, Henkel Srbija, Microsoft, Knjaz Miloš, Telenor, UniCredit banka, Confluence Property Management (Ušće Sopping Centar), Bambi, Eurobank i Registar nacionalnih internet domena Srbije. Na forumu IZAZOV 2015 će se predstaviti i najnovije istraživanje stanja struke u regiji, koje su zajedno pokrenuli Marketing mreža i istraživačka agencija MASMI.

IZAZOV 2015 je namijenjen onima koji vjeruju u ono što rade, koji imaju što pokazati i reći, a isto tako žele doprinijeti tržištu marketinških komunikacija u Srbiji, ali i u regiji kako bi postalo pogodnije za poslovanje i razvoj zdrave konkurencije. Ideja foruma je da se kroz interaktivan sadržaj i razmjenu iskustva doprinese razvoju marketinške industrije i industrije za odnose s javnošću, ali i da se potakne regionalna suradnja između agencija i oglašivača.

Sudionici foruma imat će priliku prihvatiti IZAZOV, otvoriti dijalog o ključnim temama iz profesije, kao i bolje upoznati svoje buduće poslovne partnere.“, rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivačica i urednica portala Marketing mreža.

Program foruma možete preuzeti OVDE.