I dvanaesto izdanje konferencije okupit će, kao i do sada, vodeće regionalne i svjetske stručnjake za komunikacijski menadžment koji će podijeliti svoja bogata znanja i iskustva, a očekuje se da će i ove godine konferencija izazvati zapaženu pozornost regionalnih medija.

U sklopu PRO.PR konferencije održat će se trinaest predavanja i tri panel diskusije.

Neki od predavača na ovogodišnjoj konferenciji su Zehra Gungor, predsjednica Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću za 2014. godinu (IPRA); Alessandro Buttice, savjetnik za borbu protiv prijevara i sigurnost pri Europskoj komisiji; Sandro Baričević, direktor komunikacija Coca-Cole za Europu; Selma Riđanović Kenović, direktorica korporativnih komunikacija u Unicredit banci BIH; Igor Štefanac, voditelj odnosa s javnošću u IKEI; Alex Aiken, izvršni direktor za komunikaciju u Vladi Ujedinjenog Kraljevstva; Nemanja Milenković, voditelj odnosa s javnošću EXIT festivala; Miša Lukić, direktor Leo Burnett Srbija i drugi.

Panel diskusije će moderirati Elvis Mujanović (Deutsche Gesselschaft fϋr Zussamenarbeit), Richard Linning (Sveučilište u Sjevernoj Karolini, SAD) te Ekrem Dupanović, ugledni sarajevski novinar i urednik portala Media Marketing, a pridružit će im se renomirani stručnjaci iz područja medija, lokalne uprave, korporacija i nevladinih organizacija.

U sklopu konferencije, održat će se i dodjela priznanja za doprinos razvoju struke odnosa s javnošću, PRO.PR Awards, koja su utemeljena povodom obilježavanja desete obljetnice PRO.PR konferencije, 2012. godine.

pro pr
Prijave za PRO.PR konferenciju su počele.
Učesnici iz Bosne i Hercegovine prijavu mogu preuzeti ovdje.
Učesnici iz ostalih zemalja prijave mogu preuzeti ovdje.

 

Više informacija možete pronaći na www.pro-pr.com