Nakon virtualne dodjele nagrada u pidžamama, Dani komunikacija, nominirani za najbolji festival na svijetu, poklanjaju online predavanje u papučama s jednom od najboljih PR stručnjakinja svijeta – Marian Salzman.

Svaka je minuta dragocjena, stoga vam se 7. svibnja u 15 sati pruža jedinstvena prilika da u samo 30 minuta i pomoću jednog klika, na Facebook stranici Dani komunikacija, učite o komuniciranju i leadershipu u krizi na temu Strange Days for Communicators – and The World u novom edukativnom formatu festivala tržišnih komunikacija.

Na DK Talks nećete morati paziti na fizički razmak ni nositi zaštitne maske – organizatori festivala Dani komunikacija pripremili su virtualno poklon-predavanje Marian Salzman, uvrštene među najbolje stručnjakinje za odnose s javnošću na svijetu.

„Umjesto da se kao brendovi pritajite, vaši korisnici sada žele znati da iskreno nastojite doprinijeti. U ovoj novoj situaciji ljudi na društvenim mrežama teže za novim idejama, distrakcijom i utjehom. Ukratko: žele znati da vam je stalo. Ovo nije trenutak za kontemplacije – vrijeme je za akciju, tvrdi Marian Salzman, viša potpredsjednica globalnih komunikacija Philip Morris Internationala te autorica i koautorica čak 16 knjiga.

Za Marian Salzman, Top Woman in PR prema izboru PR Newsa i ime koje zasigurno prate najsnažniji epiteti vodećih medija odnosa s javnošću, tvrde da joj um radi tolikom brzinom da u minuti može pred vas staviti 100 fantastičnih ideja – a u 30 minuta moguća su čuda.

U sklopu DK Talks Marian će svojim vizionarskim pristupom agencijama, brendovima, ali i svim zainteresiranim pojedincima dati odgovore iz nove perspektive, nakon čega će uslijediti razgovor s moderatoricom Antonijom Mandić, kada će i publika dobiti priliku postaviti pitanja.

Organizatori DK festivala, koji je pogođen krizom, žele nastaviti podupirati tržište i rast na način na koji to najbolje znaju – dijeljenjem znanja – stoga je sudjelovanje na ovom online predavanju Dana komunikacija potpuno besplatno za sve. Detalje pronađite na službenoj stranici, a 7. svibnja u 15 sati priključite se predavanju i zanimljivom razgovoru na Facebooku Dana komunikacija.

30.03.2019., Rovinj - Dani komunikacija 2019.Predavanje Ali Ali. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
30.03.2019., Rovinj – Dani komunikacija 2019.Predavanje Ali Ali.
Photo: Matija Habljak/PIXSELL

***

O ORGANIZATORIMA:

Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) vodeća je strukovna udruga u sektoru tržišnih komunikacija u Hrvatskoj. Članice HURA-e neke su od najboljih i najnagrađivanijih domaćih agencija. HURA organizira nacionalni festival tržišnog komuniciranja Dane komunikacija s pripadajućim natjecanjima Effie, IdejaX i Young Lions, marketinšku akademiju HOWtoWOW, regionalnu reviju reklamnih agencija BalCannes i mnoge druge projekte. Bori se za poboljšanje tržišnih uvjeta i napredak čitave industrije, što uključuje lobističke aktivnosti, pregovaranje sa zakonodavcem, promociju struke, brojna istraživanja i statistike u industriji, savjetovanje i drugo. Izvan granica djeluje u sklopu EACA-e (Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje) te kao ekskluzivni predstavnik organizacija Cannes Lions i Effie Worldwide za Hrvatsku. Više o HURA-i na www.hura.hr.

IAB Hrvatska neprofitna je udruga posvećena interaktivnom marketingu, osnovana s ciljem da stimuliranjem i usmjeravanjem industrije potpomogne razvitak interaktivnih marketinških komunikacija u Hrvatskoj. IAB Hrvatska zamišljen je kao forum profesionalca interaktivnog marketinga s ciljem razvoja tržišta interaktivnog marketinga na način da kontinuirano dokazuje njegovu efikasnost, promovira ga i štiti, te to čini udruživanjem industrije, kreiranjem standarda, istraživanjima, savjetovanjem i edukacijom, kako industrije u cijelosti tako i njezinih članova. IAB Hrvatska osnivač je Europske udruge IAB Europe i dio globalne mreže IAB udruga.