S obzirom da dio kolega nije primio prvu obavijest o novom vizualnom identitetu HUOJ-a još jednom vas obavješćujemo da je Upravni odbor u suradnji s dizajnerima iz Hand Studija iz Zagreba u proteklom razdoblju intenzivno radio na novom vizualnom identitetu udruge.

Rezultat zajedničkog rada obuhvaćen je u Grafičkoj knjizi standarda koji čini osnovnu uputu i pokazatelj je koji omogućuje svim korisnicima da na jednostavan i brz način nađu kvalitetna aplikativna rješenja pojedinih elemenata. Vizualizacija zaštitnog znaka HUOJ-a s Knjigom grafičkih standarda sadrži razradu i prikaz primjene zaštitnog znaka u pretpostavljenom likovnom okruženju.

U nastavku je novi skraćeni vizualni identitet HUOJ-a – inspiracija: povezanost i komunikacija. S njegovom primjenom započet ćemo tijekom ožujka 2016. godine.

Novi skraćeni vizualni identitet HUOJ-a – inspiracija: povezanost i komunikacija

Podijeli objavu
Prethodni članakPIKNIK – Zagreb dobiva novo mjesto susreta komunikacijske industrije, marketinga, medija i businessa
Sljedeći članakGdje smo 2016.? – O stanju struke odnosa s javnošću
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.