Dragi članovi HUOJ-a,

želimo vas obavijestiti da su vam vrata HUOJ-a otvorena svaki radni dan od 10 do 15 sati na našoj novoj adresi u Ilici 5 (prolaz Oktogon, V. stube).

Dobrodošli ste, bez obzira želite li pročitati neku od knjiga iz naše bogate biblioteke ili pak trebate miran prostor u kojemu možete održati sastanak.

 

Do susreta!
Vaš HUOJ

Podijeli objavu
Prethodni članakBitan je sadržaj
Sljedeći članak[Radionica] Kako se uspješno predstaviti
HUOJ je strukovna udruga i okuplja djelatnike koji se bave poslovima vezanim za odnose s javnošću radi unapređenja struke kao i zaštite njihovih interesa kroz različite djelatnosti predviđene Statutom udruge. Udruga radi na obrazovanju i stručnom usavršavanju članova, organizira godišnje konferencije za odnose s javnošću, radionice i stručne rasprave i dodjeljuje godišnju strukovnu nagradu Grand PRix. HUOJ je 2007. pokrenuo stručnu biblioteku „PRint“ (PR international) u kojoj je dosad objavljeno 11 stručnih knjiga i priručnika - prijevoda eminentnih svjetskih i djela naših autora. Rad udruge organiziran je prema sekcijama (Sekcija za javni sektor i nevladine udruge, Sekcija za DOP, Sekcija za korporativne komunikacije, Studentska sekcija), radnim grupama (Radna grupa za digitalne komunikacije, Radna grupa za obrazovanje u OSJ HUOJ edu, Radna grupa za HUOJ certificiranje, Radna grupa za istraživanje stanja u struci) te lokalno po podružnicama HUOJ-a ( Dalmatinska podružnica, Dubrovačka podružnica, Primorsko-istarska podružnica, Podružnica središnje Hrvatske, Slavonska podružnica) Više možete pročitati na: huoj.hr.