Studenti Bernaysa stjecat će iskustvo u eteru radijskih postaja iz grupacije Soundset koje signalom pokrivaju više od 85% područja Republike Hrvatske.

Urbani, zabavni i informativni sadržaji s pregršt dobre glazbe poslovna je filozofija ove radijske grupacije u kojoj će se studenti Bernaysa imati prilike upoznati s turbulentnim svijetom radijskog etera. Osim ukupno 13 radijskih postaja koliko ih trenutno čini Soundset grupu, studenti će imati prilike praksu stjecati u redakciji internetskog portala www.soundset.hr.

Ugovor o suradnji koja će studentima omogućiti stjecanje iskustva u specifičnom i modernom medijskom sustavu potpisali su direktor Soundset radijske grupacije mr. sc. Josip Majher i dekan Bernaysa mr. sc. Damir Jugo. Posebna vrijednost ove suradnje za studente jest mogućnost stjecanja iskustva u mediju novog doba koji kombinira nacionalni informativni program za sve svoje članice i stavlja dodatni naglasak na lokalne informacije koje prenose lokalni novinari i voditelji.

Svaka postaja iz Soundset grupacije prati ritam svoga grada donoseći svim svojim slušateljima, a isto tako i čitateljima portala Soundset.hr najaktualnije informacije iz sfere politike, ekonomije, gospodarstva, sporta, kulture, znanosti i ostalih sfera društva.

Podijeli objavu
Prethodni članakOd danas možete očekivati nove promjene dizajna News Feeda
Sljedeći članakHrvatske zanimljivosti
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.