Real Grupa je „full service“ agencija koja obuhvaća široko područje planiranja i zakupa medijskog prostora, osmišljavanja komunikacijskih kampanja te područje odnosa s javnošću i marketinga, kreativnog planiranja i organizacije evenata. Partnerstvo o suradnji, koje je od iznimnog značaja za studente čije područje interesa leži u sferi marketinške komunikacije, sklopili su direktor Real Grupe Krešimir Renzo Prosoli i dekan Bernaysa mr.sc. Damir Jugo.

Potpuna predanost klijentima, razumijevanje njihovog poslovanja, te suživot s njihovim izazovima 24/7, bilo da je riječ o uspjesima ili neuspjesima, poslovna je filozofija Grupe. Tim od 50 zaposlenih s dugogodišnjim iskustvom u svim aspektima poslovanja, od korporativnog do agencijskog, uspješno koordinira poslove na čak pet različitih tržišta – hrvatskom, bosansko-hercegovačkom, srpskom, ukrajinskom te portugalskom.

Podijeli objavu
Prethodni članakVažnost financijskog PR-a za predstečajne nagodbe
Sljedeći članakZnate li kako se nositi s krizom?
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.