DIALOG komunikacije, jedna od vodećih hrvatskih agencija za komunikacijski menadžment i dobitnica dva Grand Prixa Hrvatske udruge za odnose s javnošću, osnažila je svoj odjel za produkciju sadržaja i društvene mreže s dvije nove članice.

Nina Marković dolazi iz Styria Grupe gdje je protekle četiri godine radila u odjelima digitalnog razvoja, marketinga i promocije, a Jelena Spalatin iz digitalne agencije Deegeetal s pozicije mlađe savjetnice za poslovni razvoj. Nina i Jelena pridružile su se DIALOGU zbog pojačanih zahtjeva postojećih klijenata za produkcijom sadržaja na online i offline kanalima, kao i zbog novih klijenata koje je agencija osvojila za tržišta Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Marina Čulić Fischer, izvršna partnerica u DIALOGU tim povodom izjavila je: “Ove godine vidimo snažan zamah internacionalnih kompanija u regiju i posebno me veseli da se Zagreb ponovno vraća na poziciju regionalnog lidera. Iz Hrvatske ćemo upravljati digitalnom i korporativnom komunikacijom na regionalnom tržištu za neke od najcjenjenijih svjetskih brandova i do kraja godine očekujemo dvoznamenkasti rast, na tragu poslovnih rezultata iz do sada rekordne 2016.”