HAA - HRVATSKA AUTORSKA AGENCIJA

Hrvatska autorska agencija u 2014. je ušla s redizajniram logotipom te novom web-stranicom. Sve je to bila samo uvertira u najvažniju novost koju HAA predstavlja ove godine. Radi se o dvjema novim uslugama – online deponiranju/pohrani autorskih djela i e-pravnim savjetima. Nove usluge su zapravo stare usluge Autorske agencije u novom ruhu, tj. online izdanju, a biti će predstavljene javnosti za nešto manje od mjesec dana. Konačno će svi autori, iz udobnosti svoga doma, moći izvršiti pohranu svoje intelektualne tvorevine te na taj način dobiti Potvrdu o deponiranju djela, koja im u slučaju povrede prava služi kao još jedan od dokaza o autorstvu na sudu.

Najdugovječnija agencija koja okuplja najveći broj autora iz svih područja kreativnog djelovanja, uvođenjem online poslovanja želi omogućiti veću dostupnost svojih usluga autorima i potvrditi vodeću poziciju agencije koja djeluje na području zaštite prava autora ne samo u Hrvatskoj, već i u inozemstvu.

“Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam novu web-stranicu Hrvatske autorske agencije – www.haa.hr.  Osim osvježenog novog izgleda kojim ulazimo u 2014. godinu, uveli smo pregršt noviteta koje Vam s veseljem predstavljamo. Osobito smo ponosni na jedinstvenu uslugu on line deponiranja intelektualnih tvorevina koja će uskoro biti dostupna svim našim postojećim i budućim klijentima.” – izjavili su nedavno, povodom izlaska nove web-stranice, prokuristi Hrvatske autorske agencije,  Ivana Nobilo i Silvije Hraste.

HRVATSKA AUTORSKA AGENCIJA

Hrvatska autorska agencija specijalizirana je agencija za ostvarivanje i zaštitu autorskih prava iz svih područja kreativnog stvaralaštva na području Republike Hrvatske. Tradicija postojanja od davne 1955. pozicionirala je agenciju kao vodeću u ostvarivanju autorskih prava ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji.

Želimo ostati vodeća agencija u regiji koja pruža pravno uporište i zaštitu autorima iz svih područja kreativnog stvaralaštva na području RH i Europe te podići svijest o važnosti poštivanja i ostvarivanja prava intelektualnog vlasništva na svim razinama.

Hrvatska autorska agencija posreduje pri ostvarivanju prava korištenja autorskih djela domaćih autora u tuzemstvu i inozemstvu, kao i inozemnih autora u Republici Hrvatskoj, pruža pravne savjete i pregovara u ime autora odnosno nositelja prava.

Omogućujemo autorima i nositeljima autorskih prava da, u svrhu stvaranja dokaza o autorstvu, evidentiraju i deponiraju svoja autorska djela. Jednako tako, Hrvatska autorska agencija omogućuje i nositeljima srodnih prava da evidentiraju i deponiraju predmete srodnih prava čiji su nositelji.

U bogatom portfelju klijenata Hrvatske autorske agencije nalaze se najveći umjetnici iz Hrvatske, Europe i svijeta.

HRVATSKA AUTORSKA AGENCIJA

Podijeli objavu
Prethodni članakZBOR FOTOREPORTERA HRVATSKE ODABRAO NAJBOLJE NOVINSKE FOTOGRAFIJE U 2013
Sljedeći članakDiploma i komunikacijski studij nisu dovoljni da se postane PR profesionalac
HAA - Hrvatska autorska agencija specijalizirana je agencija za ostvarivanje i zaštitu autorskih prava iz svih područja kreativnog stvaralaštva na području Republike Hrvatske. Tradicija postojanja od davne 1955. pozicionirala nas je kao vodeću agenciju koja se bavi ostvarivanjem autorskih prava ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji. Želimo ostati vodeća agencija u regiji koja pruža pravno uporište i zaštitu autorima iz svih područja kreativnog stvaralaštva na području RH i Europe te podići svijest o važnosti poštivanja i ostvarivanja prava intelektualnog vlasništva na svim razinama. Hrvatska autorska agencija posreduje pri ostvarivanju prava korištenja autorskih djela domaćih autora u tuzemstvu i inozemstvu, kao i inozemnih autora u Republici Hrvatskoj, pruža pravne savjete i pregovara u ime autora odnosno nositelja prava. Omogućujemo autorima i nositeljima autorskih prava da, u svrhu stvaranja dokaza o autorstvu, evidentiraju i deponiraju svoja autorska djela. Jednako tako, Hrvatska autorska agencija omogućuje i nositeljima srodnih prava da evidentiraju i deponiraju predmete srodnih prava čiji su nositelji. Web: www.haa.hr