PR blog“ naziv je najnovije knjige prof. dr. Zorana Tomića, dekana Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i profesora na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment u sklopu koje istaknuti stručnjak u odnosima s javnošću donosi vlastiti pogled na profesiju PR-a, ali i kolumne na teme poput političkog marketinga i političke komunikacije te komunikologije. Dr. Tomić pristupio je odnosima s javnošću kao interdisciplinarnom području koje se neprekidno mijenja zbog čega je potrebno konstantno ulagati u sebe i educirati se kako bi znali odgovoriti potrebama tržišta u kojem djelujemo.

Dr. sc. Zoran Tomić autor i prve znanstvene knjige i udžbenika odnosa s javnošću u regiji i jedan je od dva regionalna znanstvenika koji ima svoju definiciju odnosa s javnošću čime dodatno potvrđuje svoj kredibilitet u svijetu PR-a i komunikacije općenito. Također, dr. sc. Tomić dobitnik je i nekoliko priznanja, među kojima je i nagrada za razvoj odnosa s javnošću u Bosni i Hercegovini i regiji koju je osvojio zbog stalne promocije i razvoja PR-a kao profesije.

Podijeli objavu
Prethodni članakDomagoj Bunčić, predsjednik Studentskog zbora Bernaysa, prvi se uhvatio u koštac s praksom
Sljedeći članakNapredak ili samo moda?
Edward Bernays prva Visoka škola za komunikacijski menadžment privatna je visokoobrazovna institucija koja prva u Hrvatskoj i regiji izvodi cjelovito specijalizirano obrazovanje na području komunikacijskog menadžmenta i odnosa s javnošću. U trenutku kada na tržištima regije nedostaje kvalitetno educiranih stručnjaka za odnose s javnošću, a brojna istraživanja ovu struku svrstavaju na vrh lista poželjnih zanimanja, Bernays prvi u regiji potpuno integrira komunikacijske studije i do zadnjeg detalja prilagođava ih stvarnim potrebama tržišta odnosa s javnošću. Na ovaj način studentima iz Hrvatske, ali i cijele regije, dostupno je obrazovanje koje zadovoljava najviše obrazovne i stručne standarde te studentima osigurava europsku diplomu koja je garancija obrazovanja prema vrhunskom programu za komunikacijski menadžment.