SPORTO 2014: Nagrade za najbolja sportska pokroviteljstva u Adriatic regiji

Društo za marketing Slovenije (DMS) dodjeljuje nagrade za najbolja sportska pokroviteljstva u Adriatic regiji. Dodjela SPORTO nagrada je važan događaj u regiji koji potiče širenje horizonta u sportsko-poslovnoj industriji i omogućava stjecanje znanja o novim pristupima u sportskom marketingu. Za pregledavanje i evaluaciju kampanja u svim kategorijama, prema predodređenim kriterijima, pobrinut će se međunarodni stručni žiri: Maja Makovec Brenčič (Sveučilište u Ljubljani, Ekonomski fakultet), Mojca Avšič (Mercator), Tomaž Kranjčič (Hypo Alpe Adria Bank), Nikola Žinić (Bruketa&Žinić), Dejan Kozlina (Olimpijski komitet Srbije) i William Fenton (Europsko sponzorsko udruženje). Natjecanje je moguće u četiri kategorije: najbolje sportsko sponzorstvo, najbolji oglas, najbolje medijsko partnerstvo u sportu i najbolja digitalna komunikacija u sportu.

Prijavu i sve dodatne prezentacijske materijale potrebno je poslati do petka, 31. listopada 2014. u elektroničkom obliku na engleskom jeziku na e-mail adresu: sporto@dmslo.si. Pobjednici svih kategorija biti će proglašeni na gala večeri SPORTO konferencije u četvrtak, 20. studenog 2014.

Detaljne informacije o natjecanju i žiriju dostupne su na linku: www.dmslo.si/sportonagrada.

SPORTO-2014_CGP

Podijeli objavu
Prethodni članakVeleučilište VERN’ – Promotivni film 2014./2015.
Sljedeći članakStvarnost PR-a u BiH
Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje u svom sastavu okuplja društva za tržišno komuniciranje, a djeluje promičući i unaprijeđujući zajedničke interese agencija članica s ciljem definicije i razvijanja najviših standarda profesionalne prakse oglašivačke i komunikacijske industrije. Trenutno u svom sastavu broji 33 članice i zastupa preko polovine ukupnih marketinških budžeta u Hrvatskoj. HURA je članica EACA-e (European Association of Communications Agencies), a redovito surađuje sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i svijetu. hura.hr